Зрадниця Ані Лорак назвала себе “найтитулованішою співачкою України” заради концерту в Німеччині

Після піврічного зникнення Ані Лорак вразила мережу новиною про своє положення в українському шоу-бізнесі. Усі деталі дізнайтеся в нашій статті.

Після скандального виступу Ані Лорак в анексованому Криму перед володимиром путіним її репутація постраждала без права на відновлення. Артистці досі не можуть забути її зраду, але у 2021-му їй вперше за 8 років вдалося виступити у декількох містах України.

Мовчазна Ані Лорак
Ані Лорак виставила себе на посміх

Але щастя зрадниці України тривало недовго, адже через півроку після цього розпочалася повномасштабна війна. Ані Лорак забрала свою дочку та поїхала геть з Москви. Зірка ніяк не коментувала російську агресію, а прихисток знайшла у родичів свого колишнього чоловіка Мурата.

Ані Лорак виставила себе на посміх

Зірка також видалила особисту сторінку в соціальній мережі Instagram і не дає концертів. Втім, після періоду довготривалого мовчання стало відомо, що Лорак вирішила виступити в Німеччині, і, щоб привернути до себе увагу, назвалася “найтитулованішою співачкою України”.

Деяких українців це насмішило, а інших буквально розлютило, адже артистка намагається заробити, прив’язуючи себе до України, яку вона зрадила заради тих же грошей 8 років тому. Про це стало відомо завдяки публікації українського блогера Гордієнко в Твітері.

Віталій виставив це на огляд не просто так, адже закликав українців протестувати у Німеччині проти концертів Кароліни. Мовляв, співачка не має жодного права піаритися на горі українців, аби заробити, поки інші артисти намагаються збирати гроші, щоб допомогти власній батьківщині перемогти ворога.

Також Гордієнко не забув і про те, що Ані Лорак дійсно не полишили певних нагород, і гучно заявив про те, що це необхідно зробити зараз.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".