Камінська, сидячи в Нідерландах, захистила бойфренда від звинувачень: “Я громадянка великої країни він також”

Українська співачка Слава Камінська, яка стала відомою завдяки гурту "НеАнгели" ледве відбилася від хейтерів, які звинуватили її та її бойфренда у недостатній та показовій любові до України.

Несподівано для всіх Камінська почала співати українською, через що й натрапила на негативні коментарі на свою адресу. Ніби-то співачка це робить, щоб нажитися на українській культурі. До того ж Слава ще й виявила бажання повернутися на батьківщину, де її чекає обранець, який теж потрапив під хвилю хейту через те, що мало робить для ЗСУ, хоча Камінська не показувала своє кохання на публіку, були лише розмови.

Камінська захистила свого нового бойфренда
Камінська захистила свого нового бойфренда

Але артистка вирішила не давати волю емоціям та спокійно пояснила хейтерам, що за свій кар’єрний стаж, вона вже встигла заробити собі ім’я, щоб самостійно вирішувати якою мовою має писати та співати свої пісні. До того ж творчість не має відношення до ситуації в Україні та її особистого життя. Також Слава зазначила, що перехід на українську у творчості — це не спосіб заробітку. І однією фразою співачка захистила свого таємного коханого та себе.

“Якою б мовою я не розмовляла – українською чи російською – я громадянка нашої великої та сміливої країни і він також”

А щодо нового кохання, Слава мало що розповідає, відомо лише те, що чоловік, якого вона обрала залишився в Україні та не поїхав з нею у Нідерланди. Також, цей таємний обранець допомагає ЗСУ, а от яким чином, Камінська не розповіла. Певно вважає, що цієї інформації буде достатньо, щоб дати відсіч хейтерам, які не знаючи людину починають її критикувати.

Камінська захистила свого нового бойфренда
Камінська захистила свого нового бойфренда

Тож, Слава ніби-то вирішила повернутися в Україну, але коли це відбудеться, жінка також залишила при собі та лише наголосила на тому, що вона щаслива від того, що її чекає сильний та коханий чоловік вдома.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".