Зрадниця Наташа Корольова заявила, що готова відправити Тарзана на війну проти України: “А що робити?”

Наташа Корольова багато років живе у країні агресора, але досі є уродженкою України, цей факт, на жаль, у деяких відібрати неможливо. Артистка нахабно замовчує війну та більш того, вона разом з чоловіком абсолютно підтримує росію та заявила, що Тарзан поїде на фронт.

Співачка народилася у столиці України й з самого дитинства почала прокладати собі шлях у велике, творче майбутнє. З 3-х років Наталя виступала у багатьох містах України та чарувала своїм чистим голосом і талантом. Один виступ в українській Євпаторії зробив для юної артистки великий подарунок долі у вигляді знайомства з російською продюсеркою Мартою Могилевською, яка запропонувала дівчинці співати разом з Ігорем Ніколаєвим та будувати кар’єру у москві. Щоправда, сам Ігор вважав, що якась 16-ти річна виконавиця йому не підходить. Але талант Наталі його впевнив, так і почалась кар’єра талановитої українки у росії.

Корольова відправляє чоловіка воювати проти України
Корольова відправляє чоловіка воювати проти України

Раніше Корольова зізнавалась у коханні до України, проте зараз ця любов кудись вщухла. З самого початку війни, яку розв’язала росія, українка вирішила мовчати, аби не втратити своє ім’я в країні агресора та продовжити заробляти гроші, які тепер вважаються кривавими. Звісно, що кожна людина робить вибір на свою користь і якщо задуматись, то Корольову можна зрозуміти – грає страх все втратити в момент. Але це не порівняти з тими втратами, які переживають українці. Наша нація втрачає не популярність та заробітки, а людські життя і домівки, рідних людей та своє звичне життя.

КорольовК
Корольова відправляє чоловіка на війну проти рідної України

Насправді на цю тему можна багато роздумувати та говорити, але це, на жаль, нічого не змінить. Кожна людина робить свій вибір, і якщо Корольова обирає мовчати, нехай, життя працює за своїми законами. Але мовчання – це ще квіточки, на днях Наташа заявила, що готова відправити Тарзана на війну. Він підпадає під мобілізацію, але за віком вже не підходить, проте він має військове минуле і все може бути. Тому на питання, чи піде її чоловік воювати, Наталя відповіла – якщо прийдеться, звісно піде як і всі, а що робити.

Тому, навіть не варто намагатися писати коментарі, щоб довести правильну точку зору, ці зірки естради вже точно втрачені для України назавжди, і напевно, на щастя.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".