Найвища бразилійка виходить заміж

Найвища дівчина на планеті живе в Бразилії. Її звуть Елісані-Сільва де Круз, вона модель зі зростом 206 см.

Дівчина почала активно рости в 11 років і з того часу перестала ходити до школи. У 14 років зріст дівчини вже становив 206 см. Елісані віджартовувалася тим, що не влазить у шкільний автобус. Але насправді з дівчини насміхалися однолітки і вона дуже комплексувала з цього приводу.

У 15 років Елісані пережила операцію на мозку, внаслідок якої пухлину видалили і її ріст припинився. Дівчина навіть втратила 1 см зросту, але цього було недостатньо, щоб повернутися до школи  і стати звичайним підлітком.

У підлітковому віці майбутня модель жила у невеликому будиночку з мамою, вітчимом і сестрами. Але і там їй було не дуже комфортно, оскільки, за словами самої Елісані, вона «часто билася головою об стелю, а на вулиці всі озираються».

Зараз Елісані 18 років і вона працює моделлю. Дівчина прийняла свою незвичну зовнішність і готується до весілля зі своїм коханим Франкінальдо. Зріст хлопця 162 см, але його це не бентежить. Він говорить, що завжди хотів зустрічатися з високими дівчатами.

Елісані-Сільва де Круз зі своїм хлопцем
Елісані-Сільва де Круз зі своїм хлопцем

За словами хлопця, йому було нелегко завоювати увагу дівчини. У свою чергу Елісані пригадує, що під час першої зустрічі Франкінальдо дуже її дратував, але потім дівчина захотіла більше дізнатися про хлопця.

Пара живе у невеликому будиночку в Салінополиїсі та мріють про дітей. Елісані настільки хоче стати мамою, що готова всиновити дитину, якщо не вдасться завагітніти і народити самій. Дівчина недаремно хвилюється, адже у неї була пухлина, яка спричинила високий зріст. Саме через це у Елісані є підозри, що народити самостійно вона не зможе.

Хоча пара поки не планує весілля, Елісані-Сільва отримала і прийняла пропозицію свого хлопця і вже має весільну сукню. Дівчина також планує влаштувати дівич-вечір.

Наразі відомо, що бразилійка Елісані-Сільва де Круз не єдина висока дівчина на планеті. У Китаї живе жінка зростом 236 см. Ще вищою була ще одна китаянка, зростом 248 см, але вона померла у 1982 році у віці 17 років.

Найвищим чоловіком на планеті вважається американець Роберт Уадлоу, зріст якого 288 см.

Схожі статті

Родина стала відомою на весь світ та допомогла вченим: неймовірна історія “чоловіка-вовка” та його рідних

Подібні випадки були не одноразово зафіксовані в історії. Проте, це вперше, коли ген "волохатості" дістався декільком членам однієї родини.

Подружня пара під час ремонту знайшла скарб на власній кухні: сума грошей, що кардинально змінила їхнє життя

Ця знахідка з ніг на голову перевернула їх життя. Тепер, пара зможе завершити ремонт та віддати борги не чекаючи на наступну заробітну плату.

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.