Новий Холостяк Топольський “засвітився” у компанії красуні до виходу шоу на екрани: хто переміг у проєкті?

Новий головний герой 12-го сезону романтичного шоу "Холостяк" Алекс Топольський засвітився у компанії неймовірної красуні. Що відомо про дівчину?

Минулого року стало відомо, що Алекс Топольський став дванадцятим холостяком. Але новийголовний герой зіштовхнувся з певною “несправедливістю” у житті. Адже у зв’язку з початком повномасштабної війни в Україні усі розважальні шоу транслювати припинили. Прем’єру відклали на невизначений термін, а у кінці вересня повідомили про нову спробу запустити шоу. І знову трансляція першого випуску програми відклалася через події в Україні.

Алекс Топольський засвітився у компанії красуні до виходу шоу

Телеканал СТБ обіцяє почати показувати відзнятий сезон у жовтні. Але хто знає, можливо головна інтрига вже розкрита?

Ні для кого не секрет, що головні герої мають певний час приховувати правду про стосунки, які склалися на шоу, аби глядачам було цікаво дивитися на розвиток стосунків Холостяка з учасницями. Це також є у контракті, але як саме виглядає цей контракт, і чи міг термін його дії вже спливти, залишається під великим питанням.

Вся справа в тому, що нещодавно Алекс Топольський оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram декілька кадрів з прекрасною дівчиною, яка може бути не тільки учасницею шоу, але і його переможницею.

Алекс Топольський засвітився у компанії красуні до виходу шоу

Чоловік ніяк не прокоментував дані фото і не дав жодної підказки щодо того, ким йому доводиться прекрасна молода жінка.

Якщо Алексу все ж таки вдалося знайти кохання на проєкті, навіть важко уявити, як йому було непросто приховувати стосунки від громадськості, особливо враховуючи той факт, що на дворі війна.

Наприклад, Ольга Цибульська зіштовхнулася з такою проблемою під час евакуації та бомбардування. Роками вона приховувала свого чоловіка, і зрозуміла, що всі знають, хто її благовірний через те, що вони постійно перебували на публіці під час війни, адже іншого виходу не було.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".