Овдовілий чоловік Руслани Писанки показав скромне авто, на якому возив дружину: машина не люксова (ФОТО)

Руслана Писанка полишила цей світ у липні цього року. Втім, пам'ять про неї живе досі і не без допомоги її єдиного чоловіка. Дізнайтеся, як живе обранець зірки зараз і чим ділиться з прихильниками своєї популярної дружини.

Руслана Писанка стала для української культури людиною-епохою, людиною-легендою. Ведуча зарекомендувала себе, як справжній поофесіонал і талант ще у 1990-х. Зірка до останнього працювала та не сумнівалася, що вийде на сцену.

Сьогодні ж вся увага її прихильників прикута до обранця ведучої, який для всіх фанатів артистки став прикладом сильного та вірного чоловіка. Завдяки його активності у мережі всі, хто любив знаменитість, можуть побачити інший бік її життя, той, що не був виставлений на публічний огляд.

Наприклад, мало хто знав, що Руслана в останні дні носила перуки, які їй вибрав власне її обранець. А ще Ігор Ісаков часто показує в Інстаграмі, як жив з коханою. Нещодавно він засвітив родинний автомобіль. Машина чорного кольору марки Volkswagen дуже личить образу ведучої та її сім’ї: проста, близька до народу, але водночас надійна та вишукана. Якщо раніше вона возила знаменитість, то нині допомагає її обранцеві по господарству.

Як доживала свої останні дні Руслана Писанка?

У січні всім прихильникам зірки повідомили, що знаменитість зламала на сцені ногу, а тому не зможе з’являтися на публіці. Руслана багато тижнів провела прикутою до ліжка, але найстрашніше було попереду.

Овдовілий чоловік Руслани Писанки показав скромне авто, на якому возив дружину

За словами її чоловіка лікарі давали високі шанси на одужання його коханої. Хіміотерапія начебто допомогла, а операція ліквідувала головну проблему. У переддень, коли зупинилося серце Писанки, вона раптово стала почувати себе легше. Навіть наварила борщу разом з коханим. Втім, доля не дала їй дожити до сивих років.

Нагадаємо, що Руслана Писанка не мала дітей у шлюбі з Ігорем Ісаковим, проте радо прийняла його сина від першої дружини у родину. Хлопцю стала дійсно близькою людиною.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".