Коханка чоловіка Пугачової перервала мовчання і вразила зізнанням: “Розлучиться з Аллою, і ми одружимося”

Відома російська співачка Анастасія Стоцька розповіла журналістам, як свого часу Філіп Кіркоров обвів її навколо пальця заради ревнощів Пугачової.

Свого часу чутки про роман Алли Пугачової та молодого Максима Галкіна наробили багато шуму. Тоді Примадонна перебувала у шлюбі з Філіпом Кіркоровим, якого тим часом підозрювали у подружніх зрадах з Анастасією Стоцькою. В одному з інтерв’ю, як повідомляє МедіаБум, остання розповіла, що ж відбувалося у любовному чотирикутнику насправді.

Коханка чоловіка Алли Пугачової вразила зізнанням

Філіп Кіркоров нарешті визнав свій зв'язок з старшим сином Анастасії Стоцької
Коханка чоловіка Алли Пугачової вразила зізнанням

Так, співачка розповіла, що насправді Філіп Кіркоров використав її, щоб викликати ревнощі у легенди російської естради, однак ефект вийшов абсолютно зворотнім. Тим часом сама Стоцька повірила у щирі наміри поп-короля і розраховувала на щось більше, ніж на екранну інтрижку.

“Їм неможливо було не зачаруватися. Він мені казав, що розлучиться з Аллою, і ми одружимося. Нині це смішно звучить”, — розповідала кілька років тому Анастасія.

Варто відмітити, що вже скоро на пару очікувало гучне розлучення. Філіп Кіркоров зовсім не очікував такого стрімкого розірвання стосунків, а пізніше дуже пошкодував про все, що пережив він та Пугачова, і визнав свою помилку. Натомість Алла Борисівна вже багато років щаслива у шлюбі з Максимом Галкіном, якого колись прозивали альфонсом.

Зірка не тільки довів своє щире кохання долегенди російської естради, але й продемонстрував, що насправді може заробляти більше, ніж його дружина і це для нього абсолютно нічого не змінює. Так, будівництво розкішного замку в селі Грязі — повністю заслуга Максима Галкіна, який вклав шалені гроші у створення будинку для своєї сім’ї.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".