Нова зачіска-нове життя: Віра Брежнєва після розставання з Костянтином Меладзе стала брюнеткою

В мережі з'явились фотографії Віри Брежнєвої з новим кольором та довжиною волосся, судячи з усього співачка вирішила змінити не тільки життя, п ще й свій образ, що з цього вийшло, побачимо у статті.

Відомо, що конфліктні ситуації між Вірою та Костянтином почалися як тільки росія напала на Україну, а Брежнєва уродженка Кам’янського, тож звісно ця ситуація її дуже бентежила, а ось Меладзе якось намагався тримати нейтралітет, проте з рф виїжджати не збирався, хоч і втратив там роботу.

Віра Брежнєва тепер брюнетка
Віра Брежнєва тепер брюнетка

А от дружина продюсера навпаки, не стримувала себе у своїх висловлюваннях та зайняла активну позицію – підтримати Україну. Тому артистка поїхала до Польщі та допомагала біженцям з рідної країни.

На жаль, так часто стається, що політичні погляди, мають дуже сильний вплив на стосунки між рідними людьми, тому родини розпадаються. Слід зазначити, що пара перебувала у шлюбі з 2015-го року. Тоді вони все ще приховували своє кохання й зіграли таємне весілля в Італії. Але згодом все стало очевидним.

Віра Брежнєва тепер брюнетка
Віра Брежнєва тепер брюнетка

Помітно, що все, що коїться останні 8 місяців, змінило й Віру, адже вона почала ставитися до себе й до життя в цілому трохи інакше та одного разу у сторіс в instagram розповіла що відчуває.

“За 105 днів я відвикла від себе. Війна змінила ставлення до всього. Те, що я бачу у дзеркалі вже не хвилює. Але вчора на новому фото із сестрою, я побачила як виглядаю з боку і скажу, що ніколи ми  не будемо такими, як раніше, і я вже розумію, що стаю іншою, новою” – розповіла співачка.

Тож, після цього мережею шириться фотокартка Віри з новою зачіскою. Там вона вже брюнетка з коротким волоссям. Але не варто поспішати з висновками, артистка не настільки сильно вирішила змінитися. Виявилось, що у росії є одна блогерка, яка пояснює на зіркових прикладах, що підходить, а що не підходить тому чи іншому типажу жінок. У цю підбірку потрапила й Брежнєва, де їй приміряли образ брюнетки.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".