Бути маленькими – не вирок

Як не крути, а Бразилія вміє дивувати. Ми вже розповідали про найвищу модель Бразилії. Тепер настала черга найменшої пари.

Бразильська пара Пауло ­Га­бріель да ­Сілва ­Барроса та Катюця Хосіно визнані найменшою парою світу і з цим званням увійшли в книгу рекордів Гіннеса.

Вони розповіли, що познайомилися в інтернет-спільноті для карликів. Так, є така спільнота.

Катюця згадує, що спершу заблокувала Пауло за настирливість, але наполегливість хлопця зробила свою справу і дівчина його розблокувала. Потім був довгий період відносин, який закінчився весіллям. Символічно, що дата весілля Пауло і Катюці співпала з Днем світових рекордів Гіннеса.

Весілля найменшої пари світу Пауло і Катюці
Весілля найменшої пари світу Пауло і Катюці

Про цю пару у телепроекті «Світ навиворіт» розповідав український мандрівник і ведучий Дмитро Комаров. Він зустрівся з ними під час своєї експедиції до Бразилії, коли знімав черговий сезон авторської програми.

Як живуть і чим займаються найменші люди у світі?

У Пауло і Катюці є власний салон краси, будинок і автомобіль, які чоловік сам переобладнав під їхні потреби.

А ще вони дуже дружні і ніколи не сваряться. Пауло навіть забороняє дружині обслуговувати чоловіків-небразильців. Про це розповіла Катюця Дмитру Комарову під час зустрічі.

Пауло все старається робити сам і не приймає жодної сторонньої допомоги.

Проте разом з унікальністю у цієї пари є ряд ситуацій, коли вони почувають некомфортно. Це фактично всі громадські місця.

За словами Пауло і Катюці, вони звикли до того, що на вулиці всі тицяють в них пальцями і сміються. Ще одна проблема для пари – діти. Лікарі не радять Катюці вагітніти, тому пара шукає того, хто згодиться спостерігати жінку.

Незважаючи на карликовість і те, що Пауло і Катюці важко жити у світі, де все для людей середнього зросту, пара не опускає руки і все робить самостійно. Вони вважають, що нічим не відрізняються від інших. Просто особливі.

Схожі статті

Родина стала відомою на весь світ та допомогла вченим: неймовірна історія “чоловіка-вовка” та його рідних

Подібні випадки були не одноразово зафіксовані в історії. Проте, це вперше, коли ген "волохатості" дістався декільком членам однієї родини.

Подружня пара під час ремонту знайшла скарб на власній кухні: сума грошей, що кардинально змінила їхнє життя

Ця знахідка з ніг на голову перевернула їх життя. Тепер, пара зможе завершити ремонт та віддати борги не чекаючи на наступну заробітну плату.

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.