Дружина Романа Сасанчина поправилась на кілька кілограмів – зізналася, скільки набрала: “Треба щось робити”

Дружина відомого українського співака, переможця вокального шоу Голос країни Іванна Сасанчин розповіла, що поправилась за свята на чотири кілограми

Роман Сасанчин – знаменитий в Україні переможець вокального шоу “Голос діти”, а потім – “Голос країни”. Хлопець досить рано створив сім’ю, тому шанувальники та шанувальниці пильно слідкують за тим, як співак живе та чим займається. Роман не так давно одружився з дівчиною на ім’я Іванна. Вона вже народила йому донечку, яку вони разом виховують.

Особливо пильно слідкують фанати та фанатки Сасанчина за його дружиною, адже вона так багато розповідає про їхнє спільне подружнє життя. Відтак, нещодавно підписники та підписниці дізналися, як молода родина ледь не розпалася. Про це якось написала Іванна на своїй сторінці в соціальній мережі Інстаграм. Та потім, як жартували по-доброму в мережі, дівчина передумала. Сім’я продовжує жити разом.

Іванна та Роман Сасанчин
Іванна та Роман Сасанчин

А Іванна Сасанчин продовжує ділитися з шанувальниками та шанувальницями всіма подробицями життя – і сімейного, і простого свого.

Ось так нещодавно Іванна, дружина переможця Голосу 2015 та 2020 команди Тіни Кароль, розповіла в сторіс, як за період різдвяно-новорічних зимових свят вона набрала чотири кілограми ваги.

Дівчина зізналася, що її комфортна вага – це до п’ятдесяти кілограмів, а зараз вона важить п’ятдесят чотири.

“Треба брати себе в руки, бо не хочу бути грубенька. А як це зробити, я не знаю, бо в мене така лінь. Я лінива, не хочу нічого робити”, – розповіла підписникам та підписницям Іванна Сасанчин.

Дівчина також розповіла, що отруїлася нещодавно, і, за її словами, це ніби знак, аби вона почала правильно харчуватися та відповідно стежити за фігурою.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".