Улюбленець мільйонів, як Потап, Каменських та Полякова: куди подівся Олег Винник з українського шоу-бізнесу?

Відомий український співак, кумир багатьох "вовчиць" Олег Винник зробив досить тривалу паузу у своїй творчості. Куди ж подівся улюбленець мільйонів? Дізнавайтеся в нашому матеріалі.

Починаючи з 24 лютого, артист не робив ніяких публічних заяв, дописів, виступів проти війни. Після початку повномасштабного вторгнення, багатьох цікавило питання: “Чому Олега Винника ніде не чути?” Час від часу, ходили чутки про те, що співак не хоче підтримувати Україну, а тому мовчить.

Як виявилося, Олег має серйозні проблеми зі здоров’ям. Українська телеведуча Міла Єремєєва підтвердила цю інформацію. За її словами у Винника вимушена “перерва” у творчості. Також Єремєєва зазначила, що йому зараз точно не до нового українського шоу-бізнесу. Але, попри всі негаразди, він завжди активно допомагає ЗСУ через свій благодійний фонд.

Нагадаємо, що співак родом із Черкаської області. Сольну кар’єру розпочав ще з далекого 2003 року, написавши, свою першу пісню “Аромат моєї мрії”. За роки своєї активності мав багато пісенних грамот та навіть став одним із головних тренерів “Голос країни” у 2021 році. Першим сольним концертом фанати змогли насолодитися 29 травня 2014 року.

Олег Винник на "Голос країни"
Олег Винник на Голос країни

Ведуча подкасту на каналі GLOSTER FM стверджує, що Олег – український артист, який повністю підтримує Україну, чим може у скрутний для неї час. Зараз у нього просто перерва, яка пов’язана зі здоров’ям та іншими труднощами.

Також адвокат Олега Винника теж стверджував, що він засуджує війну росії проти України та не піариться в допомозі, яку надає нашій державі. Ще до 24 лютого співак скасував декілька концертів, причиною тому вже тоді були проблеми зі здоров’ям.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".