На кого вчилися українські зірки: яку освіту мають Олена Зеленська, Маша Єфросиніна та Оля Полякова

Українські знаменитості сумлінно вчилися в університетах, проте чи всі вони здобували освіту за спеціальністю? Багато хто і не здогадувався, що все так повернеться.

Більшість людей, які є популярними сьогодні, у ранньому віці не задумувались стати тим ким є. Через це більшість з них вступали в університети чи інститути, які вважали на той час оптимальним варіантом. Однак, мало хто почав працювати за спеціальністю. Пропонуємо почитати, де навчались відомі жінки України.

Олена Зеленська

Перша леді України Олена Зеленська разом із шостим президентом України Володимиром Зеленським навчались у Криворізькій гімназії № 95. Майбутнє подружжя було у паралельних класах. Потім Олена Зеленська вступила до Криворізького національного університету на будівельний факультет. Перша леді отримала червоний диплом магістра архітектури. Однак, жінка жодного дня не працювала за спеціальність.

Олена Зеленська
Олена Зеленська

Оля Полякова

Популярна українська співачка та актриса Оля Полякова від шкільного віку займалась музикою. Окрім звичайної школи артистка закінчила музичну школу. Там юна зірка навчалась гри на фортепіано. Після закінчення школи Оля Полякова вступила у Вінницьке училище культури та мистецтв, де вивчала зорове диригування. Молода співачка також навчалась у Київському університеті культури та мистецтв за класом естрадного вокалу. Крім цього, знаменитість отримала диплом оперної співачки у Національній музичній академії України імені Чайковського.

Оля Полякова
Оля Полякова

Маша Єфросиніна

Відома телеведуча та співзасновниця серії благодійних заходів “Charity weekend” Маша Єфросініна закінчила школу із золотою медаллю. Потім блогерка Єфросініна вступила в Київській університет імені Тараса Шевченка, де навчалась на факультеті іноземних мов. Українська телеведуча отримала диплом за спеціальністю “перекладачка з англійської та іспанської мов”.

Маша Єфросиніна
Маша Єфросиніна

Схожі статті

Камалія проговорилася, чому її навчила прабабуся: “Спеціальні сімейні молитви” – секрети родини Шмаренкових

Найбагатша співачка України Камалія розкрила сімейний секрет, який зберігала багато років. Про це знали лише найближчі родичі по лінії Шмаренкових.

3-річний син найбагатшої жінки на “МастерШеф” вперше побачив город: Катерина Велика сміється та милується

Зірка "МастерШеф" Катерина Велика, яку телеглядачі називають найбагатшою учасницею проекту, розлучається із чоловіком-мільйонером. Як протікає її нове життя?

Ще молодша, ніж Христина Соловій: 28-річна українська співачка вперше розповіла, що для неї зробив Вакарчук

8 років тому Святослав Вакарчук, сам того не відаючи, дав старт карколомної кар'єри нікому невідомої 20-річної дівчини, яка потім представлятиме Україну на Євробаченні 2024 року.

Дружина Володимира Остапчука Полтавська розповіла, як повідомила йому про свою вагітність: “Я розридалася”

Дружина Володимира Остапчука Катерина Полтавська розповіла, як повідомила чоловіку про свою вагітність. Незабаром телеведучий стане батьком втретє.

Застигла у часі: як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні – їй скоро 77 років

Як змінилася Софія Ротару з часів своєї першої появи і до сьогодні? Скоро легенді української естради 77 років і вона наче не постаріла ні на секунду.

Мозгова показала найцінніше, що має у житті – це діамант на двох з молодшим на 9 років Аксельродом

Продюсерка Олена Мозгова оприлюднила рідкісну фотографію зі своєю молодшою ​​дочкою Соломією, яку народила у шлюбі зі співаком Девідом Аксельродом.