Стиль впливових українських політикинь: як одягалися Юлія Тимошенко, Уляна Супрун, Лілія Гриневич

Знамениті в українській політиці жінки були дуже яскравими та цікавими особистостями, які неабияк запам'яталися українцям та українками своїми образами.

В українській політиці чомусь не так багато жінок, як чоловіків. А якщо при владі опиняється якась політикиня, то вона часто привертає багато уваги до себе – звісно, адже кожна жінка мала свій образ, який прекрасно відображав її і людські, і політичні переконання. Наші політикині вдягалися дуже стильно, а виглядали на всі сто буквально постійно.

Юлія Тимошенко

Найголовніша фішка колишньої прем’єр-міністерки – це її коса. Зачіска Юлії Тимошенко стала найупізнаванішою деталлю образу політикині. Жінка часто з’являлася на публіці в дорогих гарних одежинах, безперечноЮ стриманого характеру. Проте офіційно-діловий стиль Тимошенко лишала хіба у стінах роботи. На світських заходах вона любила показуватись у вечірніх нарядах.

Юлія Тимошенко

Уляна Супрун

Колишня очільниця міністерства охорони здоров’я України не дуже сильно робила акцент на власній зовнішності. Жінка найчастіше з’являлась на екранах у такому вигляді: розпущене волосся, окуляри, мінімум або відсутність макіяжу та стриманий діловий одяг.

Уляна Супрун

Лілія Гриневич

Знаменита українська міністерка освіти за каденції минулого президента Лілія Гриневич мала образ успішної жінки. Стильна зачіска та красиві ділові костюмчики завжди гарно виглядали на фотографіях, де Гриневич працювала. Освітянка завжди була усміхненою та водночас серйозно-зосередженою, що й залишило її десь такою в пам’яті українок та українців.

Лілія Гриневич
Лілія Гриневич

Українські жінки-політикині виглядали дуже по-різному, проте завжди дуже фахово проявляли себе в різних ситуаціях. З кожним роком, до слова, до влади нарешті приходять нові й нові жінки, які прагнуть змін.

Схожі статті