Бюджетні оладки на майонезі: виходять пишні як пончики. Простіше і смачніше рецепта ви не знайдете

Класичні рецепти оладок серед інгредієнтів містять кефір або молоко. Але насправді їх можна робити навіть з майонезу, і виходять вони нічим не гіршими.

Ми звикли вважати, що ідеальні оладки, які виходять пишними, ніжними та м’якими, завжди готуються на кефірі та з додаванням курячих яєць. Однак, це абсолютно не обов’язкові інгредієнти, і використовуються вони лише завдяки своїм хімічним властивостям. І ці властивості досить просто надати і за допомогою інших продуктів.

Ми пропонуємо вам спробувати приготувати смачні та пишні оладки на майонезі. Вони вийдуть нічим не гіршими за класичну страву, робляться дуже швидко, а також завжди прийдуть на допомогу, коли в холодильнику немає ні кефіру, ні яєць.

Інгредієнти

  • Борошно – 200 грам
  • Майонез – 2 столові ложки
  • Газована вода — 150 мілілітрів
  • Сіль — пів чайної ложки
  • Цукор – половина столової ложки
  • Швидкодіючі сухі дріжджі – половина чайної ложки
  • Рослинна олія — 1 столова ложка

Рецепт приготування оладок на майонезі

Для приготування смачних оладок перш за все необхідно насипати просіяне пшеничне борошно у миску. Після цього додаємо сухі дріжджі та цукор і додаємо майонез. Добре перемішуємо та заливаємо усе це газованою водою.

Оладки на майонезі

Вносимо сіль та рослинну олію, перемішуємо до повного розчинення комочків і залишаємо тісто на півгодини. Після цього не перемішуємо його.

Рецепт оладок на майонезі

Сковороду розігріваємо та починаємо формувати на її поверхні наші оладки. Обсмажуємо їх з усіх сторін на середньому вогні до появи золотистої скоринки. Викладаємо готові вироби на тарілку або на паперові серветки.

Пишні оладки на майонезі

Оладки можна робити як солодкими, так і солоними, які ідеально будуть підходити для перекусу. Подаємо зі сметаною, вершками і навіть з соусами.

Схожі статті

Картопляні оладки – просто чудо-рецепт! Пишні, ніжні: у складі мало продуктів, а який багатий смак виходить!

Виявляється, що немає нічого простішого, аніж приготувати картопляні оладки. Зробити таку страву набагато легше, ніж звичайні стандартні оладки. Рецепт дуже простий!

Як приготувати квашену капусту, щоб була хрумка і соковита — додай 1 секретний інгредієнт і буде тобі щастя

Квашену капусту люблять у різних куточках світу. А особливо популярна вона саме в Україні. Але під час самостійного приготування не завжди вдається зробити її хрумкою. Як це виправити 1 інгредієнтом?

Салат “Дністер”: новий рецепт салату з білокачанної капусти! Дуже смачний, простий і дешевий – найкращий

Салат "Дністер" завжди був популярним і неспроста! Як приготувати найсмачніший салат з білокачанної капусти? Виходить дуже смачний, простий і дешевий.

Його можна назвати “Осіннє Олів’є”. Смачний салат на святковий стіл за 10 хвилин: вдале поєднання продуктів

Пропонуємо вам приготувати неймовірний салат та ситний салат, який дуже схожий на новорічний Олів'є. Він не поступається смаком, а готується навіть простіше.

Ця закуска стане “Хітом” на вашому столі! Рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою

Спробуйте рецепт найсмачніших баклажанів з часничком, перчиком і зеленушкою, який стане "Хітом" на вашому столі. Страва виходить дуже ароматною, а готується пару хвилин.

Рецепт м’ясної підливи до картопляного пюре, як у дитинстві з їдальні: кілька хвилин і мінімум інгредієнтів

Кожному іноді хочеться повернутися в дитинство та з'їсти щось смачненьке зі шкільних років. Або познайомити з цим своїх дітей. Наприклад, з м'ясною підливкою, яка робить будь-яке пюре смачнішим.