Ніяка вона не Alyosha: яке справжнє ім’я та прізвище по паспорту має дружина співака Тараса Тополі

Відомо, що українська співачка Alyosha має зовсім інше ім'я та прізвище по паспорту. Розглянемо цікаві факти з життя зірки та розкриємо справжнє походження дівчини.

Альоша пройшла свій власний шлях до успіху. Були падіння та злети, переживання і щасливі моменти. Успішний початок співочої кар’єри розпочався після участі у щорічному пісенному конкурсі “Євробачення” у 2010 році.

Через рік артистка відчула смак справжньої слави. Неодноразово зірка була номінована в різних співочих преміях. Відомо, що зараз співачка перебуває у шлюбі з солістом гурту “Антитіла” Тарасом Тополею.

Факти з біографії Альоші

Народилася 14 травня 1986 року в Запоріжжі. Зростала творчою дівчинкою. У шкільні роки співала в хорі та мала заняття в музичні студії “Юність”. Здобула освіту в Київському університеті культури і мистецтв. Навчалася на факультеті естрадного вокалу.

Співачка Alyosha

Справжнє ім’я та прізвище зірки Олена Кучер, але у 2013 році взяла прізвище чоловіка й офіційно стала Оленою Тополею. Подружжя виховує трьох спільних дітей: сина Романа, який з’явився на світ у 2013-му, сина Марка – 2015 року народження та донечку Марію, яка народилася у 2020-му.

Олена Тополя з чоловіком Тарасом Тополею

Проте це не єдині стосунки Олени. Також жила в неофіційному шлюбі з продюсером Вадимом Лисицею.

Нагадаємо, що чоловік співачки Тарас Тополя на початку повномасштабного вторгнення росії в Україну пішов захищати свою Батьківщину. Протягом 6 місяців перебував у складі територіальної оборони, а тепер знову займається творчою діяльністю.

Після повернення додому співак відразу полетів до США, щоб побачитися з дітьми та дружиною. Виїзд за кордон артисту дозволений, бо є багатодітним батьком трьох дітей.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.