Катерина Бужинська показала квіти кольору розлуки: хто презентував жінці такий букет-передвісник розставання

Восьмого березня багато українських знаменитостей вирішили похизуватися своїми чудовими подарунками на свято жінки та весни, вони все це виставили в мережі.

У світі 8 березня відзначається як Міжнародний день прав жінок і миру. Нагадаємо, що таке рішення було прийнято Генеральною Асамблеєю ООН у 1975 році. У деяких  країнах світу цей день є державним вихідним, зокрема в Україні. Однак, останнім часом довкола цього свята багато дискусій. Хтось вважає, що свято варто взагалі скасувати, інші кажуть, що день дуже важливий. Адже нагадує, що жінки не завжди мали право голосу чи право обрати сферу діяльності.

У соціальній мережі багато популярних українських співачок, телеведучих, акторок та бізнесвумен присвятили пости та сторіс сьогоднішньому дню. Зокрема, відома артистка Катерина Бужинська виклала фото та написала пост на сторінку свого Instagram. На фото співачка одягнута у світло-бежевому платті тримає великий букет жовтих троянд. Як відомо, у народі кажуть, що подаровані жовті квіти символізують сумне розставання із своїм коханням. Однак, Катерина Бужинська  не повідомляла, хто саме зробив їй такий подарунок. На світлині українська зірка має вигляд щасливої жінки, тому скоріш за все у неї все чудово із Дімітаром Стойчевим з яким вона перебуває у цивільному шлюбі.

Скріншот зі сторінки
Скріншот зі сторінки

Катерина привітала українських жінок зі святом та побажала їм миру. За словами знаменитості саме сила жінок змінює світ.

“Зі святом, наші рідні Берегині свого роду, своєї країни, нашого миру та загального спокою!!! Ми своєю могутньою енергетикою здатні змінити світ на найкраще!!!У цьому наша  могутність. Тож єднаймося!!! Перемоги і миру!!!”, – написала Катерина Бужинська.

Схожі статті

Екс-дружина Дзідзьо знову одягла білу сукню і розповіла про важливу подію: Славія вирішила спробувати ще раз

Популярна українська співачка Славія та колишня дружина Михайла Хоми вийшла на зв'язок та показала, як виглядає у білосніжній сукні. Що відбувається?

Наступають на ті самі граблі: Вова Остапчук, Сніжана Бабкіна, Оля Полякова мають проблеми звичайних людей

Життя знаменитостей аж ніяк не є бездоганним, як може здаватись багатьом користувачам мережі. З якими труднощами в особистому житті довелось стикнутись Остапчуку, Бабкіній та Поляковій?

Леся Нікітюк показала своє кохання: живе разом із ним уже багато років, а ім’я у нього зовсім не слов’янське

Відома українська телеведуча Леся Нікітюк знову потішила своїх підписників кадром, на якому показала своє кохання. Мова йде ні про кого іншого, а про Рафаеля.

Руслана Лижичко засвітила округлий живіт після 10 років мрій про материнство: нарешті стане мамою?

Знаменита українська співачка Руслана Лижичко засвітила округлий живіт та подала надію своїм шанувальникам на майбутнє поповнення в сімʼї. Чи це так?

Після новини про розлучення Настя Каменських засвітилася з іншим чоловіком і зробила зізнання: “Люблю”

Знаменита українська співачка Настя Каменських опублікувала новий пост, в якому постала разом з іншим чоловіком, вельми молодим та вродливим. Усі деталі в статті.

Нова дівчина Мурата Налчаджиоглу зробила тату з його іменем: екс-дружина Ані Лорак на такий крок не пішла

Нова дівчина колишнього чоловіка Ані Лорак Мурата Налчаджиоглу Анастасія вразила мережу неочікуваним вчинком, адже зробила татуювання з іменем коханого.