62-річна бабуся показала ідеальну фігуру і розповіла секрети своєї молодості (ФОТО)

Розповідаємо про неймовірну жінку, 62- річну бабусю, яка зовсім не виглядає на свій вік. Як їй це вдалося?

62-річна Лінда Джагер заслуговує окремої поваги, адже її зовнішній вигляд просто приголомшує і заслуговує поваги. Таку спортивну і струнку фігуру не мають навіть 40-ка річні жінки. Розповімо детальніше про життя цієї жінки і про секрети її молодості, які багатьом мають стати прикладом для наслідування.

62- річна Лінда Джагер

Лінда Джагер народилась в провінції Онтаріо, що знаходиться в Канаді, 12 серпня 1958 року. У цьому містечку проживає і до сьогоднішнього дня. Їй виповнилось вже 62 роки, але душа і тіло Лінди молоде і заслуговує окремої уваги.

У чому ж секрет її молодості?

Лінда Джагер розповідає, що всі секрети лежать на поверхні і один із головних — правильне харчування і постійні фізичні навантаження. Багатьох людей зупиняє лінь і небажання щось змінити. Однак доклавши зусиль можна отримати приголомшливих результатів. Лінда показала це на власному прикладі. Вона займається спортом з 21-го року і від того часу не покидала тренувань.

Фітнес-тренер Лінда Джагер
Фітнес-тренер Лінда Джагер

Протягом 30-ти років вона займалась у домашніх умовах, а вже потім зважилась піти в тренажерний зал, де знайшла нове захоплення — бодібілдінг. За останні роки вони 5 разів була переможницею з бодібілдингу. І навіть по сьогоднішній день Лінда не боїться виступати поряд з професіоналами, які набагато молодші за неї. А щоб результат був максимальним, Лінда правильно харчується і п’є велику кількість води.

Окрім цього, вона не допускає у своєму житті жодних стресів і намагається відпочивати по 7 годин на день.

Тренування Лінди

Без сумніву Лінда є прикладом для всіх жінок, адже вона фітнес-тренер, фітнес-модель і п’ятикратна чемпіонкою світу з бодібілдингу і все це у 62 роки.

Схожі статті

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Важить всього 10 кілограмів, а зріст менше метра: як склалося життя найнижчої жінки світу Джіоті Амге?

Одне можна сказати напевно, з її здатністю робити все з сонячним оптимізмом і незламною рішучістю, ніхто не повинен сумніватися в її амбіціях.