Влад Яма ошелешив заявою про скандальну репутацію після своєї втечі в США: “У примітивному стаді засуджуючих”

Відомий український хореограф Влад Яма після еміграції до Сполучених Штатів Америки неодноразово стикався з критикою свого вчинку. Втім, він з нею кардинально не згоден.

Про втечу Влада Ями з родиною за кордон стало відомо восени минулого року. Хореограф тривалий час приховував правду про своє місцезнаходження, але через декілька місяців зрозумів, що це не має ніякого сенсу, а тому зізнався, що 24 лютого перетнув кордон, до того ж цілком законним чином, і перебрався до Флориди.

Влад Яма ошелешив заявою про скандальну репутацію

Влад Яма ошелешив заявою про скандальну репутацію
Влад Яма ошелешив заявою про скандальну репутацію

У зв’язку з цим на артиста виливалося багато хейту. Втім герой нашої статті активно розповідав аудиторії про те, як допомагає громадянам України та її захисникам. Більше року він бере участь у найрізноманітніших благодійних заходах, кошти з яких відправляються на його батьківщину.

Втім, хейтерів це здебільшого не заспокоює і вони продовжують активно висловлюватися на адресу чоловіка і все більше у негативному контексті. До звичайних користувачів мережі приєднувалися і деякі зірки, які також давали зрозуміти, що не схвалюють вчинку Влада.

Зірка вже декілька разів публічно відповідав на подібні закиди на свою адресу, а нещодавно взагалі здивував оприлюдненим відео, на якому невідомий автор розповідає, що ж насправді означає засудження когось людьми.

“Якщо про тебе йдуть плітки, це означає, що ти особистість. Запам’ятай, ніколи не обговорюють і ніколи не заздрять поганому, заздрять найкращим, обговорюють найкращих. Краще бути центром уваги, маючи скандальну репутацію, ніж знаходитися в примітивному стаді засуджуючих”, — йдеться в сюжеті.

Оприлюднене відео Влад ніяк не прокоментував, обмежившись лише його публікацією для своїх підписників.

Схожі статті

Мурат Налчаджиоглу познайомився з третьою потенційною тещею – з кожним разом жіночки все молодші та молодші

Колишній чоловік Ані Лорак турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу із задоволенням проводить час із новою коханою та її ефектною мамою. Здається, вони ровесники?

15-річний син Джеджули і Санти Дімопулос показав свій рівень життя в Дубаї: яхта, вечір, модельні дівчата

Син шоумена Андрія Джеджули та співачки Санти Дімопулос, який нещодавно приїжджав до України, засвітився на яхті у Дубаї на дні народження подружки. Як відреагував тато?

Мати рідна не впізнає: Настя Каменських обрізала чуб і зробила гульку – від кучерів не залишилося й сліду

У свій День народження Настя Каменських постала у дуже незвичайному образі. Вся увага на нову зачіску з модним чубчиком-шторкою. Потап уже відреагував.

“У мене двоє дітей”: Слава Дьомін здивував зізнанням і показав усім дорослих “дочку” та сина (фото)

Відомий український шоумен Слава Дьомін, який уже давно веде свій особистий Ютуб-канал, де бере відверті інтерв'ю у знаменитостей, уперше зізнався, що має доньку.

Збільшилася вп’ятеро: Ані Лорак вразила своїми новими фото – на початку не впізнав навіть друг Кіркоров

Співачка Ані Лорак показала нові фотографії, на яких її зовсім не впізнати. Лише обличчя залишилося тим самим - все інше збільшилося на кілька розмірів.

Три смужки та рюші: Тіна Кароль засвітилася у сукні за 64 тисячі гривень – “За таке навіть 10 не віддала б”

У Мережі озвучили вартість одного з останніх сценічних нарядів Тіни Кароль – білу сукню з мінімальною витратою тканини. За що артистка сплачує такі гроші? Є причина.