Шлях Лілії Ребрик на телебаченні: як з нікому невідомої ведучої прогнозу погоди перетворитися на справжню зірку шоу-бізнесу

Лілія Ребрик - одна з найхаризматичніших ведучих українського телебачення.

Вона пройшла шлях від ведучої прогнозу погоди до зірки ранкової програми “Ранок з Україною”.

Прогноз погоди, який тоді розповідала Лілія Ребрик, був знаковий для всієї родини. тоді разом з нею її батьки пили ранкову каву, збиралися і виходили на роботу, а увечері поспішали додому, щоб знову побачити доньку.

За її спиною були різні проекти, але найбільше Лілія Ребрик запам’яталася глядачам як ведуча проектів “Неймовірні історії кохання”, “Танцюють всі” та “Танці з зірками”. Сама зірка телебачення зізнається, що саме танцювальні проекти стали для неї особливими.

Вона пригадала, що кілька перших кастингів на роль ведучої провалила саме через власний перфекцірнізм та бажання всім сподобатися. Згодом Лілія Ребрик відпустила все і стала ведучою одного з перших танцювальних шоу України.

Прихильники телезірки відчули щирість у кожному рядку і зазначили. що пам’ятають всі передачі з Лілею Ребрик. Вони теж привітали її з професійним святом. Все-таки, відпрацювала вже 16 років на телебаченні. І за всі ці роки в неї не забрали головну її особливість – щиру посмішку.

Ставши ведучою, зірка кіно та телебачення почала ділити з учасниками всі їхні емоції. Вона вже не пам’ятає скільки учасників плакало в неї на плечі, коли щось не виходило. І кожного ведуча намагалася підтримати.

Знаковою для неї стала участь у проекті “Танці з зірками” і вже не як ведуча, а як учасниця. Саме на цьому проекті вона зустріла свого майбутнього чоловіка. Вони з Андрієм Диким, як жартує Лілія Ребрик, дотанцювалися до двох красунь-донечок.

Схожі статті

У родині Віктора Павліка поповнення – крихітне малятко ощасливило сімʼю: “У неї є ми, а вона є у нас”

Дочка знаменитого українського виконавця Віктора Павліка Христина повідомила про те, що в її родині сталося невеличке поповнення, яке її ощасливило.

Екс-учасниця Віа-Гри Надя Мейхер забула про фотошоп на одному фото: всі побачили, що широкі не тільки стегна

Знаменита українська співачка Надія Мейхер вразила мережу новими фотографіями, на яких засвітила широкі плечі. Що відбувається? Детальніше в матеріалі.

“Здавалося, що ми хочемо створити сім’ю”: Влад Міцкевич знову заговорив про роман з Олею Поляковою

Знаменитий український кухар Влад Міцкевич доповнив свої зізнання на рахунок роману з Олею Поляковою і розповів, що відбувалося між ним та співачкою.

Так роблять шеф-кухарі в ресторанах: один секретний інгредієнт — і будь-яке м’ясо буде фантастичним

Хоча м'ясо саме по собі доволі ситний та приємний на смак продукт, його можна зробити ще кращим, якщо використати секретний інгредієнт. Що саме?

Знову червона помада: Тіна Кароль повернулася до колишнього образу – але виглядає вже інакше

Співачка Тіна Кароль не перестає вражати своїх шанувальників постійною зміною образів. Не встигли обговорити один, як усе кардинально змінилося.

Вікторія Сміюха з “НеАнгелів” вперше стала мамою за кордоном: про вагітність не знала навіть Слава Камінська

Після раптового зникнення, у житті другої учасниці "НеАнгели" Вікі Сміюхи відбулися значні зміни. Сама артистка мовчить, але іноді її "прориває".