Зізнання у коханні: Лілія Ребрик поділилася, де зараз знаходиться та з ким – чоловік не поруч

Лілія Ребрик – талановита, успішна акторка театру та кіно, телеведуча й навіть танцівниця. Повідомила, що зараз знаходиться в зовсім іншому місті. Чому без коханого чоловіка та дітей?

Так, у своєму Instagram-блозі зірка любить ділитися новинами з життя та анонсами на власні виступи. Так сталося й цього разу. Артистка розповіла, що зараз знаходиться в Одесі, але з робочими цілями, адже на глядачів чекала нова порція емоцій з вистави “Номер 13”. Ніякі тривоги не завадили всім присутнім провести неймовірний вечір з кумирами.

Лілія Ребрик, гуляючи вуличками, зізналася за, що любить Одесу-маму. Акторка показала, що раніше з колегами тут часто бувала, адже концерти в місті були заплановані ледь не щомісяця. Стільки спогадів, радощів та різноманітних емоцій переповняли кожного нового разу.

“Люблю Одесу за дух свободи. Ось сьогодні показую вам весь свій маршрут. Чимчикую в театр, трішки змерзла, добре, що мала, що вдягнути. Вийшла на трасу з дороги. Я думаю для багатьох знайома ця траса. Так що, сьогодні надихалася. Море там позаду лишилося. До зустрічі в театрі”, – розповіла підписника Ребрик.

Попри оголошені тривоги та всі переживання, актори прекрасно зіграли свою виставу та подарували масу радісних моментів усім глядачам.

“Одесо, дякую. Попри безкінечні тривоги, ми таки зіграли виставу. Люди, ви неймовірні”, підписала світлину Лілія.

Лілія Ребрик у своєму Instagram

Така усміхнена, щаслива та радісна. Вигляд Лілії Ребрик доводить, що улюблена справа здатна окрилити, принести задоволення та повернути до життя навіть в непрості часи.

Схожі статті

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.