Ніяка вона не Зеленська: ось яке прізвище перша леді України змінила після заміжжя в паспорті

Еталон ніжності, стриманості та граційності. Перша леді України Олена Зеленська до заміжжя мала прізвище з народження, яке змінила багато років тому. Про життя цієї відомої особистості поговоримо в статті.

Вміння триматися на публіці, давати влучні коментарі, підтримувати та бути з чоловіком і в радості, і в горі – добре вдається дружині Президента України Володимира Зеленського.

Жінка родом із Кривого Рогу. Відомо, що мала зовсім інше прізвище до заміжжя. З народження її кликали Оленою Кияшко. Часи змінюються, люди зустрічають справжнє кохання, тому всі люблячі дружини беруть прізвища своїх чоловіків.

Зараз подружжя Зеленських відоме на весь світ. Україна пишається Володимиром та Оленою, адже мужньо триматися, працювати, продовжувати кохати одне одного й зберігати такий міцний союз – вдається далеко не кожному.

Володимир Зеленський привітав першу леді Олену з днем народження
Олена Зеленська та Володимир Зеленський

Їхній погляд, жести та міміка доводять, що справжня любов існує. Майбутні закохані навчалися в одній школі, але в паралельних класах. Володимир завжди користувався популярністю серед дівчат, проте серце змогла заполонити лише одна.

Олена спочатку не звертала уваги на Володимира, адже була в стосунках з іншим хлопцем, проте спілкування, спільні інтереси, хобі та проведений час разом, змогли переконати жінку, що чоловік вартий її уваги.

Відомо, що одружуватися не наважувалися цілих 8 років. У Зеленського шлюб асоціювався зі швидким народженням дітей, а поспішати в цьому питанні ані Олена, ані Володимир не хотіли. Проте сталося не так, як гадалося. У 2003-му році пара одружилася, а вже через рік з’явилася на світ перша донечка Олександра. Є ще й синочок Кирило, який народився у 2013-му.

Кохання – дарує відчуття легкості, свободи, ніжності, сили. Володимир та Олена Зеленські не просто закохані, а справжня демонстрація, що все в житті можна пережити. Повага, довіра, щирість та розмови – прості, але ефективні поради, які здатні зміцнити стосунки.

Схожі статті

Після удочеріння двох дівчаток: Могилевська більше не приховує щемливої правди про свою нову “дитину”

Співачка Наталія Могилевська, яка у 2023 році несподівано оголосила, що стала мамою двох дівчаток-сестер, здивувала визнанням про ще одну свою нову "дитину".

Бужинська показала молодших дітей від іноземця: а як виглядає її старша донька від пластичного хірурга

Співачка Катерина Бужинська часто показує молодших дітей від болгарського бізнесмена - двійнят Діму та Катю. А як виглядає її старша дочка, що народилася від пластичного хірурга.

Як справжня англійка: Оля Полякова у стильному образі прогулялася Лондоном – штани, кросівки та берет

Українська співачка Оля Полякова, яка уважно слідкує за модними трендами, продемонструвала у Лондоні стильний повсякденний комплект, у якому дуже комфортно гуляти.

“Критична ситуація”: дружина 58-річного Віктора Павліка приголомшила новиною про стан здоров’я чоловіка

Четверта дружина Віктора Павлика - блогерка Катерина Репяхова зникла на кілька днів із соцмереж, а потім приголомшила шанувальників новиною про стан здоров'я знаменитого чоловіка.

Не наважилася ні Лорак, ні Реус: кохана Налчаджиоглу приголомшила зізнанням – тепер із Муратом назавжди

Нова дівчина турецького бізнесмена Мурата Налчаджиоглу зробила своєму коханому сюрприз. Його колишні дружини- Ані Лорак та Лілія Реус до такого не додумалися.

Улюбленець мільйонів жінок Віталій Салій щасливо одружений: як виглядає дружина і син українського актора

Український актор Віталій Салій не звик розповсюджуватись на тему особистого життя в мережі. Проте кілька деталей про сім'ю знаменитості все-таки відомо. Як виглядає дружина та єдиний син артиста?