Син Марічки Падалко Міша святкує свої 16 років: що відомо про хлопчика та як провів власний день народження

У зіркової ведучої 1+1 Марічки Падалко сьогодні справжнє свято. Синочку Михайлу виповнилося повних 16 років. Як привітали батьки хлопчика? Що відомо про життя підлітка? Деталі в нашій статті.

Відомо, що телеведуча законна дружина Єгора Соболєва. Майбутня пара познайомилася, бувши в інших шлюбах, проте справжня любов показала своє нутро й після розлучення, Єгор та Марічка нарешті були разом. Подружжя виховує сина Михайла, який народився у 2007 році, доньку Марію 2008 року народження та Катерину, яка з’явилася на світ у 2010 році.

16 років тому Марічка та Єгор стали вперше батьками синочка Михайла. Зірка привітала хлопчика у своєму Instagram-блозі. На відео мама принесла торт, аби той загадав своє найзаповітніше бажання. Хочемо, щоб воно якнайшвидше здійснилося. Така атмосфера відразу налаштовує на тепле, щире, домашнє святкування.

Марічка Падалко показала, як привітала свого сина

Михайло активно займається спортом, обожнює футбол. Тренер пророкує хлопцю справжній успіх в кар’єрі футболіста, якщо він продовжить старанно працювати.

Проте однієї людини у день народження підлітка дуже не вистачає. Відомо, що чоловік Марічки Падалко Єгор Соболєв зараз захищає Україну під час війни з росією. Цікавим фактом є те, що коханий зірки корінний росіянин, уродженець Краснодара, але давно проживає на українській землі та вважає її своєю Батьківщиною.

Єгор давно готував родину до такого повороту подій, але Марічка не хотіла в це вірити, тому на тлі чуток про війну подружжя багато сварилося. Зараз жінка мріє лише про тишу, спокій, мир та зібрати всю дружню сім’ю за одним столом.

Схожі статті

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

Як Горбунов відреагував на рішення Осадчої розлучитися? Зірка розповів про своє ставлення до розставання

Знаменита українська пара Юрій Горбунов та Катя Осадча зійшлися у вельми зрілому віці, а тому мають сформоване ставлення до завершення стосунків.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?