16-річний син Марічки Падалко приміряв форму хакі як його батько-воїн Єгор Соболєв: цвіт нації

Телеведуча Марічка Падалко має чудового сина, який дуже схожий на свого батька не тільки ззовні, а й характером. Нещодавно поділилася новою світлиною зі своїм вже дорослим хлопчиком. 

Марічка Падалко часто любить ділитися щирими, теплими сімейними світлинами зі своїми найріднішими у блозі в Instagram. Нещодавно показала, як зараз виглядає її дорослий син від шлюбу з Єгором Соболєвим.

Хлопцю вже 16 років. Підліток дуже активний, обожнює спорт, займається футболом. Тренер Михайла покладає великі надії щодо його майбутнього в кар’єрі професійного футболіста. На світлині бачимо вже такого мужнього, усміхненого, життєрадісного молодика, який одягнений у форму хакі.

Марічка Падалко поділилася новою світлиною зі своїм сином

Нагадаємо, що чоловік телезірки Єгор Соболєв зараз захищає Україну у війні з росією. Михайло вже схожий на батька своїм характером, зовнішністю та поведінкою. Навіть речі почав носити подібні до форми лав ЗСУ.

Єгор – справжній захисник та патріот, який доводить, що любити свою країну можна навіть тоді, коли в ній не народився. Відомо, що чоловік родом із росії, проте багато років проживає на території України й став на її захист.

Марічка не хотіла сприймати інформацію чоловіка про імовірний наступ росії, тому подружжя часто сварилося щодо цього питання. Звичайно, що вся сім’я чекає на повернення батька, щоб проводити спільний час разом, сидіти розмовляти в мирній атмосфері і не боятися небезпеки.

Марічка Падалко розповіла, чому радилася з колишньою дружиною Єгора Соболєва
Марічка Падалко та Єгор Соболєв

Нагадаємо, що крім старшого сина Михайла, пара спільно виховує ще двох донечок: Марію, яка народилася у 2008-му та наймолодшу Катерину, яку світ побачив у 2010-му році.

Схожі статті

Ведучий “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв припав не до Нелі Шовкопляс і збентежився від почуттів: “Прекрасна”

Знаменитий український телеведучий Єгор Гордєєв опинився в обіймах прекрасної дівчини та не зміг стримати своїх емоцій, продемонструвавши їх в усій красі.

Колишній чоловік Ані Лорак Налчаджиоглу вперше показав свого пасинка: рідного спадкоємця немає, але є він

Відомий турецький бізнесмен та колишній чоловік Ані Лорак Мурат Налчаджиоглу вперше показав, як виглядає його пасинок. Матір'ю хлопчика є нова обраниця підприємця Анастасія Фоксі.

Йому немає й рочку: 34-річна Ксенія Мішина показала свого другого “сина” – крихітний, руденький і кучерявий

Декілька тижнів тому Ксенія Мішина придбала улюбленця, якого ласкаво почала називати своїм "сином". Як зараз виглядає песик, якому немає навіть і року?

“Можна й заміж”: 36-річна Леся Нікітюк розповіла, коли відбудеться весілля та розпис з коханим у РАЦСі

Відома українська холостячка Леся Нікітюк звикла тримати особисте за сімома замками. Проте, всі ми люди, й можемо проговоритися та ненароком поділитися планами на життя.

“Лікарі приїздили тричі”: 39-річний шоумен Володимир Остапчук показався у лікарні з непростим діагнозом

Відомий український телеведучий Володимир Остапчук поскаржився на своє самопочуття. Крім того, чоловік розповів, що змусило його звернутися за допомогою.

Назустріч до найбільшої любові: Камалія показала, заради кого поїхала за кордон і замилувала їхніми обіймами

Відома українська співачка Камалія показала, чому покинула Україну та вирушила за кордон. Мережа замилована спільним відео жінки з доньками.