Куди зникла Міка Ньютон: роками не полишає онкодиспансер і змусила чоловіка-іноземця плакати по ночах

20 років тому голос Міки Ньютон лунав з усіх радіоефірів, телеканалів та країн. І раптом артистка зникла з медійного простору, залишивши після себе багато запитань.

Гучно про себе нагадати Міці Ньютон довелося в лютому минулого року. Співачка на увесь світ заявила, що вона є українською виконавицею і перед багатотисячною американською аудиторією розповіла про повномасштабну війну, яка відбувається на її батьківщині. Вперше за довгий час користувачі мережі пригадали про неймовірно талановиту та вродливу дівчину, пісні якої свого часу лунали абсолютно звідусіль.

Куди зникла Міка Ньютон

Міка Ньютон повертається додому
Куди зникла Міка Ньютон

Після невдалого виступу на Євробаченні Міка Ньютон прийняла рішення емігрувати до Сполучених Штатів Америки. За кордоном артистка проживає вже довгі роки. І саме там вона влаштувала своє особисте життя: Міка вийшла заміж за власника модельного агентства Кріса Сааведра.

Однак через декілька років на їхню пару очікувало серйозне випробування. Співачка дізналася, що захворіла на онкологію. Мова йде про рак яєчника.

Міка Ньютон зі своїм чоловіком
Куди зникла Міка Ньютон

Кріс сильно хвилювався за свою дружину і плакав по ночах. Однак, зробив все необхідне, щоб підтримати кохану та допомогти їй вибратися з цього стану. Через декілька років Міка увійшла в ремісію, і тепер вимушена регулярно відвідувати онкодиспансер для того, щоб контролювати та координувати свій стан, адже рак може повернутися будь-якої хвилини.

Міка Ньютон - справжній борець за життя
Куди зникла Міка Ньютон

Як відомо, дітей у Ньютон немає, однак вона активно займається модельною та акторською діяльністю. Зокрема дівчина знімається у різних рекламах. До України вона приїжджала регулярно і навіть давала інтерв’ю, але після 24 лютого не було здійснено жодної поїздки, що досить просто пояснюється.

Про відновлення кар’єри артистки її фанати вже навіть не мріють, адже попереду на неї, імовірно, чекає материнство.

Схожі статті

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.

Така вже є у Білик та Олени Мозгової: футболки з яким принтом носять українські зірки – тренд від Соломії

Молодша дочка продюсера Олени Мозгової від українського співака Девіда Аксельрода – Соломія, росте дуже талановитою дівчинкою. Зараз футболки із її малюнком дуже популярні.

Стала ніжною та жіночною: як змінилася колишня дружина Мурата Налчаджиоглу після розлучення з турком

Після розлучення з турецьким бізнесменом Муратом Налчаджиоглу, який до цього був одружений зі співачкою Ані Лорак, візажистка Лілія Реус помітно змінилася. Це помітили усі.