Кейт Міддлтон кардинально змінила імідж: герцогиня Кембриджська підтвердила свій статус ікони стилю Великобританії

Кейт Міддлтон, дружина принца Вільяма та герцогиня Кембриджська, днями показала нові стильні знімки.

Образи Кейт Міддлтон завжди вирізнялися особливим стилем. Герцогиня Кембриджська виглядала скромно, але дуже елегантно. За що її полюбили не лише у Великобританії, а й у всьому світі.
Днями дружина принца Вільяма записала ролик-звернення присвячений закінченню її власного проекту Hold Still. Він був присвячений життю в нових карантинних умовах. Сама Кейт Міддлтон теж поділилася знімками з життя у нових реаліях.

На знімках карантинного періоду видно, що пара дотримується всіх заходів безпеки. Зокрема, на всіх заходах Кейт Міддлтон і принці Вільям перебували в масках.

Прихильники королівського подружжя схвалюють таку їхню поведінку. Вони зауважили, що кейт міддлтон гарна навіть у масці і побажали парі здоров’я.

На фотографіях, присвячених закінченню фотопроекту Hold Still Кейт Міддлтон показала новий образ. Вона пофарбувала волосся новою модною технікою бронд і зробила модний довгий чубок.

Змінилася не лише зачіска, а й одяг герцогині Кембриджської. На закритті проекту вона була у білій блузці та червоному піджаку з масивними гудзиками. а доповнив образ тоненький ланцюжок.

Шанувальникам королівської родини такий новий імідж Кейт Міддлтон припав до смаку. Вони зауважили, що так вона має кращий та молодший вигляд. найбільше привернув увагу шанувальників новий колір волом=сся герцогині. Підписники відмітили, що він дуже личить Кейт Міддлтон.

Дружин принца Вільяма зізналася, що у неї новий стиліст. Дівчину звуть Вірджинія Чадвик-Хілі, яку всі знають як Джинні. З її появою стиль Кейт Міддлтон став більш сучасним.

Схожі статті

Подружня пара під час ремонту знайшла скарб на власній кухні: сума грошей, що кардинально змінила їхнє життя

Ця знахідка з ніг на голову перевернула їх життя. Тепер, пара зможе завершити ремонт та віддати борги не чекаючи на наступну заробітну плату.

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.