Як виглядала Руслана Писанка в останні дні життя: схудла, з перев’язаною ногою і короткою стрижкою

В липні минулого року раптово обірвалося життя відомої української телеведучої та акторки Руслани Писанки. Якими були останні дні життя усіма любимої зірки читайте далі.

Руслану Писанку обожнювали мільйони українців. Її непересічний талант, харизма та незборимий позитив рятували людей у найскладніших життєвих обставинах. Втім Бог завжди забирає найкращих і Руслана Писанка не виняток. 19 липня 2022 року улюблениця мільйонів відійшла у вічність через серйозне захворювання.

Як це сталося?

Через своє життєлюбство та моральну стійкість, Руслана Писанка не афішувала факт того, що бореться із серйозним захворюванням — раком. Разом із чоловіком Ігорем Ісаковим жінка перебувала на лікуванні в Німеччині. Більш того, на додаток до цієї хвороби Руслана Писанка зламала ногу під час вистави “Потяг Одеса-мама”. Ця травма далась в знаки і суттєво підкосила жінку. Втім підкосила лише у фізичному плані, адже акторка навпаки жартувала з цього приводу й неодноразово наголошувала на тому, що прихильники не встигнуть за нею засумувати.

Останні світлини Руслани Писанки
Останні світлини Руслани Писанки

Попри оптимізм Руслани Писанки, її стан погіршувався. В ефір всеукраїнського телемарафону новин вона виходила лежачи в ліжку. Крім того, ведуча різко схудла і майже не вставала через хвору ногу.

Чоловік акторки згадує, що незадовго до того, як відійти у вічність, вона почувала себе трохи краще. Вже тоді Ігор Ісаков зрозумів, що це поганий знак. На жаль, він мав рацію.

Якою запам’ятали Руслану Писанку її колеги?

Колега по знімальному майданчику телеведучий Руслан Сєнічкін згадує, що Руслана вміла підтримувати у складній ситуації, як ніхто інший.

“Кожна зустріч – обійми, історії, ржач, самоіронія хайлевел, світло, фантастично добра енергія, якою навіть несвідомо ділилася з іншими. Як центр гравітації, притягувала до себе абсолютно різних людей. Світла пам’ять, Руся… Дуже світла!” – написав у соцмережах Руслан Сєнічкін.

Співачка Наталія Могилевська згадала про благородство, силу, внутрішній талант та іскорометний гумор, які були невід’ємними частинками єства Руслани Писанки. Вона наголосила на тому, що королевою можна лише народитись, а стати нею — ні.

Писанка та Могилевська на зйомках шоу “Танці з зірками”

Схожі статті

Оце так справжнє перевтілення: 38-річна Міка Ньютон вразила архівним кадром, на якому сама на себе не схожа

Відома артистка Міка Ньютон продемонструвала, як виглядала у дитинстві, коли тільки почала займатися музикою та розвивати власну публічну кар'єру.

57-річна Сумська показала, кому віддала місце свого чоловіка, і їх аж двоє: “Привітик тобі, Віталій Борисюк”

Популярна артистка активно веде соціальні мережі, вона залюбки освітлює своє приватне та творче життя. Але цього разу шанувальники щиро здивувалися поведінкою жінки.

Наречена з волоссям кольору заходу сонця і небесними очами: Вакарчук відгуляв весілля ще до народження дітей

Знаменитий український виконавець Святослав Вакарчук залишає усі подробиці приватного життя при собі, але інколи до мережі потрапляють неймовірно цікаві кадри.

“Хобі або колекціонування”: родину Мірошниченків розкритикувати через усиновлення дитини. Пара відреагувала

Кожну публічну людину переслідують як шанувальники, так і хейтери. Навіть за добрі справи їм частенько прилітає "на горіхи" від невдоволеної публіки.

Тіна Кароль не захотіла приховувати материнського щастя і вразила повідомленням: “У мене буде донечка”

Знаменита українська співачка Тіна Кароль підкорила мережу реакцією на своїх шанувальниць під час випуску її нової пісні. Що ж відбувається?

“Маємо те, що маємо”: після розлучення Віра Брежнєва змінилася і показала обличчя без косметики та фільтрів

Знаменита українська співачка Віра Брежнєва вперше за довгий час показала, як виглядає абсолютно без косметики та без фільтрів. Усі деталі в статті.