Донька Полякової розповіла, скільки грошей витрачає на місяць в Британії: “Просто неможливо вижити”

Українська співачка Оля Полякова виховує двох доньок разом зі своїм чоловіком бізнесменом Вадимом Буряковським. Та нині обидві дівчини живуть у Англії, де навчаються жити самостійно.

Старша дочка Полякової Маша вже зовсім доросла, нещодавно дівчині виповнилося 18 років. І вже пів року вона живе самостійним життям за кордоном, навчається в університеті та влаштовує своє особисте життя. Марія пішла характером у свою зіркову маму, вона також дуже скандальна та вже неодноразово потрапляла у різні конфліктні ситуації. І найголовніше те, що дівчина сама часто створює інфоприводи, які стають популярними у мережі та створюють розголос та плітки.

Маша Полякова

Так, нещодавно Маша Полякова розповіла про свої фінансові витрати та проблеми. Звісно, що в Англії життя зовсім інше, і бюджет там потрібен інший. Ціни європейські, рівень життя вищий та зовсім інші потреби. Так, і Марія вже встигла пізнати різницю між життям в Україні та у Лондоні.

Днями стало відомо, що Маші не вистачає грошей на свої бажані речі та на те, щоб погуляти так, як вона звикла у своїй рідній країні.

“На життя тут я витрачаю приблизно тисячу фунтів і це без розваг. Тут на меншу суму просто неможливо вижити” – розповіла Маша.

Також дівчинка розповіла, що вона відмовилась від походів у ресторани, не дозволяє собі в будь-який час зайти до магазину і підібрати речі, а також тепер молодша Полякова не їздить на таксі, оскільки це дуже дорого у Лондоні.

“Я раніше дуже часто купувала речі в Україні, могла легко зайти до магазину, та купити собі щось, ну а тут я цього майже не роблю. У мене все йде на їжу і на транспорт. Та й на таксі я не їжджу, бо тут це занадто дорого” – зізналась Полякова.

Полякова розповіла про свій бюджет

Тож, тепер відомо, що батьки дають гроші Марії на побут, а ось на якісь розваги дівчина може заробити завдяки соціальним мережам.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?