Андрій Данилко несподівано висловився про подругу Аллу Пугачову: “Дуже їй зобов’язаний”

Андрій Данилко відомий український артист, співак та комік, який більш відомий, як Вєрка Сердючка. І саме через свій яскравий образ, він здобув шалену популярність в двох країнах.

Раніше Сердючка виступала і в Україні, і в росії, й була справжньою зіркою, адже її образ був та залишається єдиним та неповторним. Оскільки перевдітих чоловіків не сильно гарно сприймають у нинішньому суспільстві, та образ Сердючки все ще залишається актуальним. Бо його полюбили десятки років тому та поважають досі.

Вєрка Сердючка

Але були й періоди засудження Вєрки, наприклад, коли вона виступала на Євробаченні та співала свою пісню, то її дуже сильно засудили через фразу, якої насправді в пісні не було. Тоді на співака накинулись всі колеги з росії. Але й були ті, хто навпаки підтримав Данилко. І руку допомоги йому тоді протягнула Примадонна, яка не стала мовчати, коли її друга почали засуджувати та звинувачувати.

Відомо, що Алла Пугачова та Андрій Данилко давно товаришують та мають дійсно гарні стосунки. Вони завжди можуть підтримати одне одного, тому, не дивно, що спілкуються й тепер, коли в Україні відбуваються такі жахливі події. Данилко дійсно підтримує зараз Примадонну, коли черга критики з боку російських колег дійшла до неї.

Тож, контакту вони не втратили, тому що дружба немає меж, немає війн та боротьби. І справжні друзі показують себе саме у таких ситуаціях, які можуть довести, що це почуття може існувати ціле життя і ніякі перепони не можуть його зламати. А відомо, що дружбу, як і любов знайти складно. Тому вона так цінна для кожної людини.

Сердючка і Пугачова

Таким чином, Данилко підтримує Пугачову зараз, і вважає, що він зобов’язаний це робити, адже це є частиною дружби і це його борг, як справжнього друга. Тому, така позиція заслуговує на повагу.

Схожі статті

У Злати Огнєвіч є маленька дочка, і вона її навіть не ховає: дуже любить дитину і балує – хто батько?

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч все активніше говорить про створення сімʼї. Однак артистка досі не вийшла заміж, і судить по це гіпотетично.

34-річна Наталка Денисенко пригадала, як Андрій Федінчик покинув заради неї дружину: “Мені соромно”

Наталка Денисенко зізналася, що дуже соромилася своїх почуттів, проте не змогла стриматися та зізналася чоловікові у коханні. Жінка не очікувала взаємності від Андрія Федінчика.

А як же Мішель?”: розлучений Позитив вперше показав кохану після 2 років разом, якою виявилась не співачка

Днями співака Позитива застукали на публіці з ймовірною обраницею. Після довгої інтриги, що тривала протягом 2 років, артист врешті показав аудиторії свою загадкову кохану.

Старість у радість: Ольга Сумська, Софія Ротару і Пугачова з віком стають ще красивішими – фото тоді і зараз

Ці співачки та актриси з віком стають лише красивішими, при цьому не зловживають пластичними операціями. Як їм це вдається? Читай далі у матеріалі.

Дружина багатодітного Григорія Решетніка розповіла непривабливу правду про материнство: “З’їли мої нерви”

Дружина знаменитого українського телеведучого Григорія Решетніка Христина вперше дозволила собі трохи поскаржитися на своїх дітей. Усі деталі в нашій статті.

Оля Полякова зняла свою маску та вперше заговорила про розбите серце і почуття: “Світ перестає важити”

Знаменита українська співачка Оля Полякова заговорила про серйозні почуття та ошелешила мережу своїм репертуаром. Усі подробиці в нашій статті.