Покинув росію і не повертається : де зараз перебуває пародист Максим Галкін – без Пугачової та дітей

Відомий пародист, шоумен та хороший сім'янин Максим Галкін один із найперших знаменитостей, хто публічно засудив все те, що відбувається в Україні. Він покинув росію і тепер гастролює різними країнами світу.

З початком повномасштабного вторгнення росії на територію України багато сучасних зірок показала своє справжнє обличчя. Поки одні росіяни активно підтримують свою “могутню” армію, шоумен Максим Галкін разом зі своєю дружиною Аллою Пугачовою активно засуджують всі дії російської сторони.

Неодноразово публіка пророкувала, що шлюб з Примадонною виявиться недовготривалим, адже вважали, що Галкін знайде собі молодшу, красивішу та невдовзі покине легендарну співачку. Проте з часом всі зрозуміли, що помилялися, а з роками їхній шлюб набував нових яскравих моментів та зробив тільки ближчим до своєї половинки.

Максим Галкін та Алла Пугачова

Відомо, що після 24 лютого подружжя перебралося жити до Ізраїлю. Разом виховують неймовірних двійнят: семирічних Лізу та Гаррі, які зростають творчими, допитливими та дуже схожими на зіркових батьків.

У серпні 2022 року Алла Пугачова повернулася в росію, але незабаром знову покинула країну. Ширилися плітки, що їхніх дітей почали цькувати у школі за прийняту позицію у війні Галкіна та його дружини, а тому ймовірно, що саме в Ізраїлі зіркове подружжя залишиться жити остаточно.

Де зараз знаходиться Максим Галкін?

Так, у своєму блозі в соціальній мережі Instagram пародист часто повідомляє, де знаходиться та в якій країні чекати його з новим концертом. Цього разу захопив красим виглядом Сан-Франциско. Саме там перебуває зірка наразі.

Анонсував, що на прихильників 7 червня чекає неймовірний виступ в Ніцці, тому з нетерпінням буде чекати цієї важливої події. А сьогодні всі зможуть насолодитися приємною атмосферою та харизмою артиста саме в Сан-Франциско, куди всіх запрошує.

Схожі статті

Не забув: Єфросиніна на тлі чуток про натягнуті стосунки з чоловіком показала від нього милий “привіт”

Чоловік телеведучої Маші Єфросиною Тимур Хромаєв, незважаючи на чутки про натягнуті стосунки з дружиною, привітав її зі значною подією. Про це пам'ятають лише двоє.

Ірина Сопонару показала, як привітала свого “особливого” нареченого-іноземця: нарешті знайшла те, що шукала

Зірка "Жіночого кварталу" актриса Ірина Сопонару незабаром вийде заміж за свого ідеального чоловіка-іноземця. Перед останніми приготуваннями до весілля, пара мала ще одну важливу подію.

На обличчі нема живого місця: Слава Камінська з “НеАнгели” продовжує хірургічні експерименти над зовнішністю

Знаменита українська співачка Слава Камінська вже неодноразово дивувало публіку змінами у зовнішності, але судячи з усього, вона не збирається зупинятися і хоче більшого.

Кожну кохав, і кожну матір’ю зробив: Андрій Доманський заплутався у своїх жінках і шістьох дітях

Відомий український телеведучий Андрій Доманський завжди охоче давав інтерв'ю та розповідав публіці про свою сім'ю, яка у нього вийшла вельми великою.

“У нього є коханка?”: 28-річна Аліна Гросу зізналася, чому приховує обличчя свого офіційного чоловіка

Відома виконавиця Аліна Гросу не поспішає ділитися інформацією про свого обранця. Й хоча зірка публікує спільні фото, обличчя коханого завжди залишається за кадром. Що приховує жінка?

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.