Неземна краса дісталася не від Пугачової: Галкін показав, від кого його доньці Лізі передалася зовнішність

Спадкоємиця Максима Галкіна та Алли Пугачової Єлизавета все більше і більше привертає увагу аудиторії. Глядачі вже зараз помічають, що у дівчини неймовірні зовнішні дані.

Після появи двійнят у Алли Пугачової та Максима Галкіна преса стала ще пильніше спостерігати за особистим життям подружжя. І варто відмітити, що на відміну від більшості знаменитостей гуморист ніколи не ховав малюків та час від часу ділився домашнім архівом з журналістами.

Ліза Галкіна
Максим Галкін показав, від кого його доньці Лізі передалася зовнішність

Завдяки ним публіка змогла впевнитися, що не дивлячись на штучне запліднення та досвід пологів з сурогатною матір’ю, діти розвиваються не просто так само, але й демонструють неймовірні інтелектуальні та зовнішні дані. Зокрема останнім часом користувачі мережі не можуть повірити у вроду маленької Єлизавети.

Максим Галкін показав, від кого його доньці Лізі передалася зовнішність

Декілька останніх кадрів, які опублікував Максим Галкін на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram вражають його шанувальників, адже Ліза не схожа на Аллу Пугачову, свою рідну сестру Христину Орбакайте, і має настільки чарівну зовнішність, що може претендувати на успішну кар’єру в шоу-бізнесі або індустрії моди.

Максим Галкін показав, від кого його доньці Лізі передалася зовнішність

Але в той самий час деяких бентежив той факт, що Єлизавета не схожа на на батька, ні на матір. Однак, Максим Галкін швидко розставив усі крапки над “і”, оприлюднивши архівну фотографію своєї матері. Тоді стало зрозуміло, що Ліза успадкувала виключну вроду саме від неї.

Варто відмітити, що рідний брат красуні Гаррі у той самий час дуже схожий на батька. Поки сестричка може похизуватися білокурим волоссям, молочною шкірою та блакитними очима, хлопчик доволі темненький.

Нагадуємо, що минулого року Максим Галкін разом зі своєю дружиною та дітьми переїхав до Ізраїлю. Спочатку родина стверджувала, що це не еміграція і вони збираються повертатися додому. Але після пережитих скандалів, гуморист прийняв рішення, що буде використовувати свій маєток у Підмосков’ї у якості літньої резиденції. Подейкують, що зараз легенда радянської естради та комік проживають на віллі в Кесарії.

Схожі статті

Провідниця Укрзалізниці, мачуха Попелюшки, зірка блокбастеру зі Стейтемом: як змінювалася Вєрка Сердючка?

Амплуа Вєрки Сердючки став відомим не тільки в Україні, а й по всьому світові. Як Данилку вдалася вигадати такий привабливий для аудиторії образ?

Двійник Олега Винника працював офіціантом в “Пузатій хаті” і охороняв Поплавського: як він виглядає

Після того, як відомий український співак Олег Винник зник з телеекранів та соціальних мереж, шанувальники знайшли йому заміну - молодого виконавця Андрія Кравченко.

Бігав за Златою Огнєвіч, а одружився з чоловіком: учасник “Холостячки” Хветкевич святкує річницю шлюбу

Один з чоловіків, який змагався за серце Злати Огнєвіч, обрав для себе зовсім інший шлях. У неділю чоловік відсвяткував першу річницю шлюбу зі своїм обранцем.

Переможець “Голосу країни” Роман Сасанчин і дружина завітали у храм в джинсах: зате дочка у вишиванці (ФОТО)

Через величне християнське свято тисячі українців навідалися до церков та храмів. Зірки не стали виключенням. Роман Сасанчин показав, як його родина освячувала Великодній кошик.

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?