Фанати Насті Каменських виявили зв’язок між співачкою і Президентом та вразили знахідкою: “Сестра Зеленського”

Днями знаменита українська співачка Настя Каменських повідомила про те, що не може продовжувати свій концертний тур через стан здоров'я. Однак, користувачі звернули увагу на іншу деталь.

З початку минулого року Настя Каменських активно займалася гастрольною діяльністю. Спочатку співачка виступала здебільшого за кордоном, а коли повернулася в Україну, запланувала ряд виступів і на її території. Втім, на даний момент зірка здебільшого подорожує Європою.

Настя Каменських показала свого підрослого малюка
Фанати Насті Каменських виявили зв’язок між співачкою і Президентом України

Фанати з нетерпінням чекали на її приїзд у їхні міста, однак концертний тур довелося призупинити. Уся справа полягає у стані здоров’я артистки.

Фанати Насті Каменських виявили зв’язок між співачкою і Президентом України

Нещодавно Настя Каменських оприлюднила на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram звернення до своїх шанувальників, в якому повідомила про те, що зірвала голос через новоутворення у голосових зв’язках і продовжувати виступати просто не може фізично. Ба більше, мова йде про реальну імовірність втратити голос назавжди, а тому зірка пройде лікування, яке імовірніше за все буде включати хірургічне втручання.

У коментарях фанати поділилися на два табори: одні бажали співачці здоров’я та найскорішого видужання, а інші активно порівнювали голос Насті Каменських з голосом Президента України Володимира Зеленського. Справа в тому, що він не тільки був дуже хрипким, але й співачка говорила з таким самим ритмом та розстановкою, як голова України. Підписники почали жартувати, що “виявляється Настя Каменських є сестрою політика”.

Артистка відреагувала на дані повідомлення з гумором і навіть опублікувала у розділі stories прифотошоплене обличчя Володимира Олександровича до свого тіла.

Фанати Насті Каменських виявили зв’язок між співачкою і Президентом України

Нагадуємо, що днями в мережі розгорівся скандал навколо сім’ї Насті Каменських та Потапа. Колишня підопічна продюсера звинувачує його у зрадах дружині з нею. Втім, зірки поки що ніяк не реагують на шум в соцмережах. Деякі користувачі схиляються до думки, що насправді співачка нібито не хвора, а робить паузу через проблеми в стосунках з благовірним.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.