“Голі” нігті – тренд 2023 року, який підтримують зірки: Зеленська, Каменських Сумська, Кароль та інші

Кожного сезону модні тенденції змінюються та змушують жінок відходити від своїх звиних образів і пробувати щось новеньке, адже це новий досвід, нові відчуття та нові емоції.

Для українських жінок доглянутість завжди була, є і буде одним з головних чинників своєї впевненості. Адже погодьтеся, коли ми робимо собі новий манікюр, корекцію брів, ходимо до косметолога, обрізаємо, відрощуємо або фарбуємо волосся – ми відчуваємо себе інакше. Більш впевненими, більш легкими та починаємо більше вірити в себе та свої можливості.

Дуже важливо подобатися собі, і насправді новомодні тренди взагалі не мають жодного значення. Адже кожна жінка має свої смаки та погляди на тренди й на власну зовнішність і стиль. Та все ж таки багато жінок хоча б раз слідували моді. Так, наприклад трендом 2023 року стали непокриті нігті. Тобто манікюр без гель-лаку. І багато зірок спробували його.

Олена Зеленська

Перша леді точно має виглядати неймовірно та впевнено, а також бути прикладом для інших жінок в усьому світі. Тому для неї стилісти обирають найкращі образи. Тож, відповідати трендам – одна з її задач. Так, Олена нині також, як і інші жінки ходить без покриття нігтів, але з манікюром.

Настя Каменських

Співачка також завжди намагається відповідати трендам, оскільки вона сама по собі модниця. Тож і на цей раз вирішила спробувати походити з манікюром без гель-лаку і дати їм змогу відновитися.

Ольга Сумська

Ольга Сумська

Народна артистка України завжди любила натуральність, тому та новина, що нігті без покриття увійшли у моду, дуже її потішив і Ольга залюбки відповідає цьому тренду.

Анна Кошмал

Зірка серіалу “Свати” Аня Кошмал є прихильницею всього натурального, вона навіть випустила свій бренд натуральної косметики. Тож, на її нігтях немає нічого, окрім простого манікюру.

Тіна Кароль

Тіна Кароль

Тіна також полюбляє натуральність, тому й поп-діва вирішила спробувати походити з нігтями без лаку.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.