Як виглядають всі діти Алли Пугачової від різних чоловіків: не всі пішли у зіркову матусю (ФОТО)

Алла Пугачова відома народна артистка росії, яку в свій час дуже любили й українські слухачі, оскільки вона дуже часто була запрошеною гостею на наших концертах та дружила з багатьма українськими колегами.

Крім того, що Примадонна зуміла побудувати неймовірно успішну кар’єру та завоювати сцену й стати найталановитішою та найповажнішою артисткою серед радянського союзу, вона ще й має бурхливе особисте життя.

Як відомо, Алла заміжня вже втретє, і першим її чоловіком був батько всім відомої Христини Орбакайте. Батьком Христини став актор цирку – Миколас Едмундас Орбакас. Про чоловіка відомо не так багато, але у шлюбі з Аллою вони були лише 4 роки, а потім розлучилися і дочка, звісно, залишилась з Пугачовою.

Христина також з дитинства стала відомою акторкою, а потім почала займатися співочою справою, як і її мама. Тож, таланти жінка перейняла від своїх талановитих батьків. І зараз Христина Орбакайте є справжньою зіркою російської естради.

Також Алла Борисіна має ще двох діточок, і вони народилися вже у шлюбі з актором та коміком Максимом Галкіним. Але, як звітують російські ЗМІ, Гаррі та Ліза народилися від сурогатної мами. Та цей факт поки не є підтвердженим. Та діти дуже схожі на Макса та Аллу, і вони розвиваються зі швидкістю світу.

Гаррі і Ліза розвиваються, відвідують багато різноманітних гуртків, гарно вчаться у школі і дуже тішать своїми результатами батьків. Алла та Максим багато часу приділяють своїм малюкам, особливо зараз, коли вони всі разом живуть в Ізраїлі. А це чужа країна для дітей та для їхніх батьків.

Ліза має світле волосся та дуже гарні, великі очі, які до речі так само виглядають й у Гаррі, але хлопець має інший колір волосся, це він перейняв від зіркового батька Максима Галкіна. Загалом діти дуже красиві.

Схожі статті