Єгор Гордєєв на всю країну показав, як ніжно обіймає свою колегу Нелю Шовкопляс: це більше ніж дружба

Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс працюють разом вже більше шести років, та за цей період вони навчилися розуміти одне одного навіть за одним поглядом. Саме тому колегам постійно приписують роман.

Чомусь, заведено вважати, що якщо жінка та чоловік постійно знаходяться разом і мають спільну справу, вони обов’язково крутять роман. Але це далеко не так, оскільки робота є робота, і колегами у кожній сфері можуть бути як жінки, так і чоловіки. А всі ці підозри у романах – це вже  давно застаріли та зруйновані стереотипи. Адже люди протилежної статі десятиріччями можуть товаришувати й працювати разом без почуття закоханості та навіть симпатії.

Проте роки можливо і йдуть, але люди та їхні погляди сильно не змінюються. Саме тому заміжній Нелі Шовкопляс, яка виховує двох синів разом з чоловіком, приписують вже 6 років романтичні відносини з колегою Єгором Гордєєвим. Так, вони в житті товаришують, але це ще нічого не означає.

Єгор та Неля дійсно часто світяться на фотокартках разом, вони можуть обіймати одне одного, стояти поруч, торкатися, але це ж фото колег, і вони не можуть розійтися на 5 метрів та робити фото з ефірів. Так, наприклад, навіть на останньому спільному фото з колегами Гордєєв обіймає Шовкопляс. І це абсолютно нормально, тобто немає зовсім приводу думати, що між ними не просто дружба. Це звичайні обійми двох людей, друзів та колег.

Обійми колег 1+1

Самі телеведучі жодного разу не коментували плітки про свої стосунки, адже вони не хочуть робити з цього ще більшу історію, яка не зіграє їм на користь. Ніхто не любить, коли його особисте життя безсоромно обговорюють інші люди, тип паче, незнайомі – це неприємно.

Тож, всі спільні фото та останній кадр не є показниками припущень багатьох прихильників тандему ведучих “Сніданку з 1+1” Шовкопляс та Гордєєва.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.