“У мами останній концерт, і все! Мама вільна”: Максим Галкін привітав Аллу Пугачову з 74-м днем народження

Легенда радянської естради Алла Пугачова відсвяткувала свій 74-й день народження. Як привітали співачку її чоловік Максим Галкін та діти Ліза та Гаррі?

Свого часу Аллі Пугачовій та Максим Галкіну вдалося зробити неможливе — довести публіці реальність та непідробність свого кохання. Коли між ними тільки починали зароджуватися почуття, публіка і подумати не могла, що ці взаємини переростуть у бурхливий роман.

Олег Панюта розсекретив, чому Алла Пугачова мовчить про війну
Алла Пугачова святкує 74-й день народження

Коли ж молодий Максим Галкін та заміжня Алла Борисівна повідомили про любовні стосунки гумористу не повірили. Чоловіка підозрювали у бажанні нажитися на легенді радянської естради і навіть приписували йому нетрадиційну орієнтацію, яку він начебто приховував через шлюб з Примадонною.

Алла Пугачова святкує 74-й день народження

Але минали роки, а родина коміка та його обраниці ставала все міцнішою. Зіркова пара стала батьками. Для своєї коханої Максим Галкін збудував величезний замок у Підмосков’ї, на який витратив колосальні гроші. Тим часом артистка повністю вийшла на пенсію і погоджується виступати лише на корпоративах за декілька сотень тисяч доларів. Окрім цього раніше з’являлась інформація про серйозні проблеми зі здоров’ям артистки, зокрема з голосовими зв’язками.

З часом аудиторія звикла до думки про різницю у віці Алли Борисівни та Максима. Хоча й досі у знаменитостей є хейтери, які активно критикують саме цей параметр у їхній родині. Але Галкін не втомлюється нагадувати світу, як любить свою дружину.

Нещодавно зірка оприлюднив на особистій сторінці в соціальній мережі Instagram відеоролик, який створений з нарізки різноманітних виступів артистки. У дописі до публікації Максим публічно зізнався дружині в коханні. Підписники гумориста до єдналися до привітань.

Нагадуємо, 24 лютого минулого року Максим Галкін підтримав Україну та заявив про свою антивоєнну позицію. Наступного дня стало відомо, що гумористи забрав родину та покинув Російську федерацію. Протягом року сім’я живе в Ізраїлі. Раніше Алла Пугачова неодноразово говорила, що не планує емігрувати. Однак, серйозні ускладнення у стосунках Примадонни з владою дали плоди і зіркова родина залишається у своїй садибі в Кесарії.

Схожі статті

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.

“Я тебе попереджала”. Слава Камінська не стримала емоцій та зробила публічне звернення: Сміюха знову вивела?

Знаменита українська співачка Слава Камінська зробила публічне звернення в соціальній мережі, яке збентежило багатьох підписників. Що відбувається?

“Мені настільки погано, що не можу стояти”: вагітна Джамала розповіла, чому не жила разом зі своїми дітьми

Знаменита українська співачка Джамала вразила зізнанням про те, що тривалий час не жила разом зі своїми дітьми. Кому артистка віддала дітей і як переживає вагітність?

“Є бажання”: 22-річна Анна Трінчер розповіла про нові стосунки після розлучення з Олександром Волошиним

Популярна акторка та виконавиця Анна Трінчер зізналася, як складалося її особисте життя за останні пів року. Похвалитися нічим, проте про досвід розповісти не зайве.

Потап заговорив про свої почуття до Насті Каменських у її день народження: про кохання навіть і не йдеться

Знаменитий український продюсер та репер Потап публічно привітав дружину з днем народження та заговорив про свої почуття до неї. Детальніше в нашому матеріалі.

“Ця дівчиночка, ця жіночка”: Аліна Гросу вперше розповіла про коханку свого обранця та знайомство з нею

Останні декілька років Аліна Гросу була не надто відвертою на рахунок своїх особистих стосунків з чоловіками, і на це було безліч причин. Однак, нещодавно вона розповіла, як дізналася про коханку.