Стало відомо, де зараз перебуває колега Віри Брежнєвої Надія Мейхер: переїхала з кінцями до Олега Винника

Надія Мейхер-Грановська стала дуже відомою через свою довгу участь у группі "ВІАГра", де її колегами були не менш відомі жінки: Віра Брежнєва, Анна Седокова, Альбіна Джанабаєва, Єва Бушміна та інші.

В свій час Грановську вважали однією з найпривабливіших українських жінок, і це стосувалося не тільки її зовнішніх даних, а ще й таланту. Надя дійсно має неймовірний голос, а ще й володіє гарною акторською грою. Тому жінка має безліч прихильників. І найголовніше те, що Надя й досі вважається однією з найкрасивіших жінок України. Хоча свою кар’єру вона багато років розвивала у росії.

Надя Мейхер

Звісно Мейхер вважалась українською артисткою, оскільки її кликали в українські картини. Але більша частина з них була знята на кошти російського кінематографа, але в Україні. Ми часто бачили та бачимо серіали з українськими та з російськими акторами. І де москва ніби-то – це наш Київ. Тож, були раніше свої стратегії у кінематографістів.

Та як тільки в Україні почалась повномасштабна війна, то багато українських акторів повернулися на Батьківщину, й досі відмовляються від пропозицій російських режисерів. Але вони обрали свою позицію, наприклад Міла Сивацька, Катерина Кузнєцова та інші.

А от, наприклад Надя Мейхер також підтримує Україну, але живе нині у Німеччину й повертатися додому поки не збирається. До того ж у цій країні є ще наші українські зірки, наприклад, Олег Винник.

А от інформацію про місце перебування Грановської видав відомий блогер Богдан Беспалов.

“Надя там по сусідству з Олегом Винником у Німеччині. По сусідству, я маю на увазі, не в плані, що у них там квартири поряд, а те, що вони в одній країні. З кінцями туди переїхала Мейхер, повертатися поки не збирається” – видав блогер.

Де зараз живе Мейхер

Тож, Мейхер засуджує війну, яку розпочала росія в Україні, й тому вона у соціальних мережах підтримує свою Батьківщину.

Схожі статті

Не гірші за оригінал: як виглядають двійники Винника, Соломії Вітвіцької, Дантеса та ще 2 українських зірок

Зовнішня схожість цих українських та зарубіжних знаменитостей вражає. ТОП-5 двійників, які з першого погляду не відрізниш - Даетес, Винник, Вітвіцька, Фролова, Воржева та їхні голлівудські близнюки.

Хостікоєв віддав перевагу не Сумській, а іншій: кому подарував серце актор, перш ніж усвідомити, що упустив

Історія кохання Анатолія Хостікоєва та Наталії Сумської розпочалася доволі дивним чином, адже спочатку актор надав перевагу абсолютно іншій жінці, а свої почуття усвідомив пізніше.

Забрала фату Могилевської і вийшла заміж за кохання всього її життя: як виглядає дружина екс-обранця зірки?

20 років тому Наталія Могилевська розповіла світу про своє велике кохання. Але вже незабаром це кохання дісталося інший, яка вийшла заміж за колишнього зірки.

Камалія може зробити велику помилку: відомий блогер розкрив неприємні подробиці життя найбагатшої співачки

Відомий український блогер Богдан Беспалов, на тлі новин про весілля Камалії, звернувся до співачки із закликом не робити помилок. А доки він записував ролик, артистка покинула країну.

Тихесенько видалився із соцмереж і втік із України: де зараз перебуває багатодітний Андрій Доманський?

Вже 2 роки Андрій Доманський не виходить на зв'язок. Журналісти довго з'ясовували, куди він подівся, поки сам телеведучий видалився з мереж та втік з України.

Альона Омаргалієва розповіла про третю невдалу вагітність від Тамерлана і назвала причину: “Він не в грі”

Знаменита українська співачка Альона Омаргаієва вперше розповіла про третю невдалу вагітність та зізналася, що стало причиною її втрати. Деталі в статті.