Таланти усюди: Оля Цибульська написала власний вірш і чуттєво прочитала – можна закінчувати співочу кар’єру

Українська співачка Оля Цибульська живе не тільки з прекрасним даром виконувати музичні хіти, а й відкрила в собі талант до написання неймовірно чуттєвих віршів.

У кожної свідомої особистості наявні свої таланти, захоплення або спосіб іншого самовираження, крім основного виду діяльності. Заняття спортом, танцями, музикою, написання віршів чи просто прогулянки на свіжому повітрі з друзями – роблять наше життя яскравішим. Співачка Оля Цибульська має безліч хобі, крім виконання різних пісень.

У своєму Instagram-блозі обожнює жартувати, розповідаючи життєві історії, у формі гумористичного висміювання ситуації. Вона відкрита, яскрава та позитивна знаменитість, тому своєю харизмою відразу ладна завойовувати до себе прихильність.

До початку воєнних дій на території України, зірка тримала в суворій таємниці деталі свого особистого життя. Показувала лише єдиного синочка Нестора, який, подейкували, дуже схожий на її колегу, співака Дзідзьо. Проте все стало зрозумілим, коли Оля представила публіці свого коханого чоловіка, Сергія Грисюка. Пара вирішила вийти з тіні, адже вважає, що зараз такий час, коли немає сенсу щось приховувати.

Оля Цибульська поскаржилась на чоловіка
Оля Цибульська з чоловіком та сином

Інший талант Олі Цибульської

У своїх соціальних мережах співачка не боїться відкрито демонструвати, чим полюбляє займатися у вільний час від роботи. Ми живемо в реаліях, коли необхідно дарувати собі хороші емоції та вміти перемикати на щось інше.

Артистка зачитала власний написаний вірш, який знайшов позитивний відгук від користувачів соціальної мережі Instagram. Співачка сиділа на траві подвір’я та з інтонацією намагалася донести все те, що написала в римованих рядках.

“Не боюсь, що земля близько.
Сокіл падає теж, як камінь.
Наді мною твій подих низько:
Я розтанула не лукавлю”, – перший стовпчик поезії Цибульської.

Красиво та ніжно демонструвати свою роботу може тільки та людина, яка з натхненням та душею її писала. Прихильники Олі вже чекають на презентацію нових чуттєвих віршів та пісень, наповнених глибиною та сенсом.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.