“Нервує, озирається навколо”: Олег Винник таємно повернувся до України після скандалу та ховається від камер

Після новини про те, що продюсер Олега Винника розриває з ним контракт з'явилася інформація про появу виконавця на вулицях Києва. Що відбувається?

Після початку повномасштабної війни українські глядачі з нетерпінням чекали новин від Олега Винника, який виїхав у Німеччину і з тих пір не з’являвся на батьківщині. Артист також повністю зник з інформаційного простору, а його адвокат повідомила про лікування за кордоном лише після того, як тему повелителем вовчиць почали піднімати його колеги по цеху.

Олег Винник таємно повернувся до України

Зокрема, деякі артисти відверто його критикували за небажання бути зі своїм народом. Інші ж ставали на захист виконавця, так як він купляв автівки на передову. Останні декілька місяців ситуація навколо артиста помітно загострилася. З’явилися плітки про його онкологію, а також про рішення не повертатися в Україну.

Олег Винник - справжній фанат борщу
Олег Винник таємно повернувся до України

22 квітня стало відомо, що продюсер Олега прийняв рішення розірвати з ним контракт. Того ж дня Ростислав Калацинський повідомив, що повелитель вовчиць був помічений в столиці.

Олег Винник таємно повернувся до України
Олег Винник таємно повернувся до України

Журналіст також додав відео, на якому помітно чоловіка, сильно схожого на артиста. Сам Калацинський у своєму огляді стверджує, що чоловік у ролику насправді є Винником.

“Схоже, що вчора Винник прибув до Києва і зустрівся зі своїм продюсером, – прокоментував ролик Калацинський. – Винник говорить телефоном, поправляє куртку. Він нервується, оглядається навколо, а коли помічає, що його знімають на камеру, почав йти в інший бік”

Виконавець поки що ніяким чином не коментує свою поведінку, можливий візит та плани на майбутнє.

Нагадуємо, що кар’єра Олега Винника в Україні розпочалася приблизно 10 років тому. Олег повернувся разом зі своєю дружиною з Німеччини, де прожив в еміграції близько 20 років і розпочав з цинічну кар’єру, яка далася йому доволі легко. Артист мав великий досвід діяльності у творчій сфері, адже в Берліні працював в театрі і був його зіркою.

Після початку повномасштабної війни в Україні Олег давав концерти за кордоном, і зароблені гроші направляв на благодійність, однак піар – команда на артиста вочевидь не працювала, і сам виконавець не волів напряму спілкуватися з публікою.

Схожі статті

“Один з найскладніших періодів мого життя”: Надя Дорофєєва вразила зізнанням про стосунки, і не з Кацуріним

Багато українських знаменитостей записують спільні треки на радість шанувальниками. Дорофєєва не стала виключанням. Проте, чи все було бездоганно між нею та її колегою Артемом Пивоваровим?