Зірка “Сніданку з 1+1” Єгор Гордєєв на метеостанції в Карпатах дав прогноз погоди на літо 2023 в Україні

Єгор Гордєєв відомий український телеведучий та шоумен, який цікавить багатьох людей в Україні, адже він є достатньо цікавою особистістю. А ще дуже розумним чоловіком.

Єгор вже багато років є незмінною частиною родини 1+1. Бо він не лише ведучий “Сніданку”, а ще й автор власних проєктів, які набули великої популярності серед глядачів каналу та прихильників творчості Єгора.

Єгор Гордєєв
Єгор Гордєєв

Ведучий полюбився українцям через свою щирість, справжність, через гарне почуття гумору, яке рятує в будь-яких ситуаціях та може показати, якою є людина всередині. Судячи з того, що ми бачимо у Гордєєві, можна сказати, що він є достатньо гарною людиною, якій не все одно на те, що відбувається навколо нього. Адже Єгор завжди намагається допомогти людям навколо і нічого не шкодує для цього.

Відомо, що Єгор самотній чоловік, тому весь свій час він присвячує роботі і собі, а іноді це грамотно поєднує. Тому іноді його відкриття бувають й дуже корисними для українців.

Так, наприклад, днями Гордєєв поїхав у Карпати. А зараз там доволі холодно, адже цього року ще й досі не було нормальної теплої весни. Хоча вже травень, в курток ми ще і не знімали. Та у Карпатах взагалі лежить сніг, уявіть собі.

Тож, Гордєєв відвідав метеостанцію у Карпатах, яка прогнозує погоду на це літо, і на жаль, новина невтішна.

“Такий вигляд має одна з сучасних метеостанцій у Карпатах. І саме тут наврочили в останній день квітня погоду, як на останній день жовтня. Традиції тримають тільки на Говерлі, де метеоролог досі живе в сторожці з родиною і, славаІсу, вже інтернетом передає данні у Київ, раз на місяць спускаючись за продуктами. Не хочу псувати настрій, але літо, кажуть, буде холодним і дощовим” – розповів Єгор.

Гордєєв у Карпатах
Гордєєв у Карпатах

Можливо, все ще зміниться, принаймні, сподівання на тепле літо і хоча б один місяць теплої весни все ще є. Але прогнози дійсно не радують. Особливо про дощ, адже він асоціюється з осінню, але точно не з сонячним літом.

Схожі статті

Аліна Гросу зізналася, що закрутила роман з іншим у шлюбі з бізнесменом Комковим: “У нас почалися стосунки”

З моменту розлучення Аліни Гросу та Олександра Комкова пройшло вже багато років, і нарешті деяка інформація на цей рахунок вже почала виходити назовні.

Що приховує Маша Єфросиніна: відомий блогер розкрив головну таємницю супер-леді – не все так ідеально

Скандальний блогер Богдан Беспалов стверджує, що знає найголовнішу таємницю успішної телеведучої, люблячої матері та дружини Маші Єфросініної. Зірка ретельно приховує її.

Ані Лорак не на першому місці для Ісаака Віджраку: кому віддав своє серце іспанець – вона молода акторка

Знаменита співачка Ані Лорак вже давно не виступає в Україні, і в Росії в неї виникають величезні проблеми, які заважають концертній діяльності.

Камалія Захур натякнула, що виходить заміж вдруге: вже є дорога каблучка і загадковий молодий коханий

Напередодні співачка Камалія анонсувала сенсаційну новину, яку розповість прямому включенні зі зйомки нового кліпу. Схоже, у житті на артистки чекають кардинальні зміни.

Віра Брежнєва кастинг пройшла, а Тіна Кароль не пройшла: головну поп-діву України не взяли в жіноче тріо

Шлях знаменитої української співачки Тіни Кароль, здавалося, усіяний світлом самого початку, але це лише перше враження, яке ховає справжню правду.

Заговорив про особисте життя після побачення з Квітковою: Євген Янович зізнався, чи вільне його серце

Після побачення з відомою блогеркою Дашею Квітковою, шоумен Євген Янович неочікувано заговорив про особисте життя. Що відомо про романи зіркового чоловіка?