Володимир Зеленський розповів, хто стоїть на заставці його телефону: це точно не перша леді

Володимир Зеленський нині є прикладом для багатьох світових лідерів і простих людей, оскільки за останній рік він проявив неабияку стійкість, силу характеру, непокірність та волю.

Підносити такого керівника державою, як Зеленський, стало невід’ємною частиною розмов кожного українця. Адже є за що. Володимир – це перша людина, яка не реагує на провокації та залякування з боку “великої росії”, адже він знає, що несе відповідальність за мільйони людей, він пропускає всі ці жахливі події крізь себе і йому зараз точно не легко. Проте він тримається і тим самим показує приклад кожному з нас.

Володимир Зеленський дивиться у світле майбутнє
Володимир Зеленський

Відомо, що за останній рік президент дуже рідко має змогу бачити своїх рідних і друзів, це важко. Але тепер у нього інший режим, який не дозволяє Володимиру відпочити або насолодитися вихідними у колі родині. Адже вихідних й нього немає.

Наприклад, з дружиною Зеленський бачиться завдяки спільним діловим зустрічам та завдяки тому, що вони можуть відвідувати одні й ті самі заходи. А от зустрічі вдома – це рідкість. Звичайно, обидва вони сумують за тим часом коли могли насолоджуватися вечорами разом. Але тепер все інакше, і головне, що Олена це розуміє та не припиняє підтримувати Володимира.

А от з дітьми ситуація ще гірша, на жаль, син та донька Зеленського не мають змоги бачити батька часто, і для них ці зустрічі неймовірно цінні, бо тато працює і вдень, і вночі. Та врешті-решт, цей період варто пережити й зрозуміти, що все колись закінчується.

Ментальну підтримку ще ніхто не скасовував, саме тому пан президент в інтерв’ю з Дмитром Комаровим зізнався, що саме фотокартка дітей стоїть на заставці його телефону, а від дружини Олени він завжди чекає дзвінка.

Це виглядає дуже мило, а ще й несе в собі неймовірно сильний сенс. Бо це ж не просто фото – це його душа.

Схожі статті

Дан Балан з розмахом відгуляв весілля і показав наречену, яка багато років його любила: вона вже вагітна

Популярний молдавський виконавець Дан Балан відгуляв гучне весілля та показав неймовірні кадри з торжества, на якому також засвітилася зіркова наречена.

Давно лисий, з синіми очима та завжди у простому одязі: Софія Ротару показала, як виглядає її єдиний син

Легенда української естради Софія Ротару свого єдиного сина Руслана народила більше 50 років тому. Як зараз виглядає дитина артистки, чим займається і живе?

Злата Огнєвіч показала обручку на безіменному пальці та засвітила чоловіка: на свята не залишилася сама

Знаменита українська співачка Злата Огнєвіч вразила мережу свіжим кадром, на якому постала поруч з таємним чоловіком. Артистка також засвітила обручку.

Великдень без мами: Тоня Матвієнко показала, як справляється зі своїм горем – посміхається, але заплющує очі

Відома українська співачка Тоня Матвієнко показала, як пройшов її перший Великдень без мами Ніни Митрофанівни. Зірка постійно посміхалася, але закривала очі.

Молода дружина Віктора Павліка зізналася про зміни у розвитку свого маленького сина: “Ви правильно казали”

На родину Віктора Павліка не рідко сиплеться шквал критики. Дістається навіть його молодшому сину. Але Катерина Репяхова не засмучується та продовжує ділитися маленькими перемогами.

48-річна Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання: такою її полюбив Валентин

Знаменита українська співачка Наталія Могилевська показала, як виглядає без косметики та укладання. У свої 48 років артистка вилучає свіжість і красу.