Майбутній блогер чи зірка телебачення? Син Олі Цибульської Нестор вирішує, ким працюватиме – чекає успіх

Зірковий син харизматичної співачки Олі Цибульської Нестор дуже кмітливий хлопчина, який вже турбується про своє майбутнє, вирішуючи, чим прагне займатися.

Так, окрім блогу Олі Цибульської, який наповнений творчістю та смішними відеороликами з життя ви, можете побачити сторінку Нестора, який вже думає, як її розвивати. Тому, з цим питанням хлопчик звернувся до своїх підписників в Instagram:

“Слухайте, я зробив для себе питання: “Ким я можу бути пізніше?”. Мені треба ваша допомога. В мене вже є Instagram, в мене є багато підписників, в мене є прикольний контент з моєю сім’єю, у мене є одна людина з іншої країни, але це вже потім. А тепер ще більше буду працювати на телевізорі з моєю мамою і може це буде швидший прогрес. А ще: я для YouTube приготувався, але мені треба кращий мікрофон”, – розповідає Нестор.

Син Олі Цибульської Нестор вирішує, ким працюватиме

Таким чином, хлопчик запитує поради, з чого розпочати роботу, адже він повністю занурений у медійний світ, знімає цікавий контент, який найближчим часом збирається продемонструвати своїй аудиторії в тому порядку, який цікавить його підписників.

Тож, робимо висновок, що син Цибульської вже знайшов себе та власне покликання на дану хвилину, адже з великими запалом приймає рішення про подальший свій розвиток у знімальній, творчій сфері.

Нагадаємо, що музична виконавиця, телеведуча Оля Цибульська до війни тримала в суворій таємниці свого чоловіка. Але початок повномасштабного вторгнення наштовхнув пару розкрити всі козирі та показати себе народу. Ним виявився бізнесмен Сергій Грисюк. Рішення пояснили доволі просто, що наразі не час грати в такі ігри, коли інші ховаються від воєнних дій в Україні.

Оля Цибульська поскаржилась на чоловіка
Оля Цибульська з чоловіком Сергієм та сином Нестором

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.