“Не платив гроші і не планував”: спливли скандальні дані, чому Влад Яма втік за кордон і не повертається

Знаменитий український хореограф Влад Яма наприкінці 2021-го року емігрував до Сполучених Штатів Америки і досі перебуває з родиною за кордоном.

Наприкінці 2021-го Влад Яма забрав своїх дружину Ліліану та сина Леона і переїхав до Сполучених Штатів Америки. Поїздка планувалася як канікули і мала звершитися через пару тижнів, однак спочатку розтягнулася на місяць, а потім після повернення до України продовжилася у вигляді еміграції.

Богдан Беспалов розповів, чому Влад Яма втік за кордон

Тривалий час хореограф приховував своє місцеположення, але згодом довелося все ж таки розкрити правду. Сталося це під час інтерв’ю для Слави Дьоміна. Пізніше журналіст скаржився, що хореограф заблокував його і не виходить на звʼязок. Слава вважає, що це могло статися саме через хейт до артиста у звʼязку з його переїздом.

Влад Яма розповів про своє життя у Сполучених Штатах
Богдан Беспалов розповів, чому Влад Яма втік за кордон

На критику співвітчизників він реагує доволі гостро і наголошує, що вважає себе набагато кориснішим для Батьківщини саме в Сполучених Штатах Америки, де йому вдається збирати кошти та перераховувати їх Україні.

З моменту зникнення Влада з українського інформаційного простору пройшло більше року. І лише нещодавно популярний блогер Богдан Беспалов розкрив скандальну інформацію про хореографа, яка може змінити ставлення глядачів до зірки.

Так, чоловік запевняє, що насправді у танцюриста були борги в Україні, за свій будинок він розплачуватися не поспішав і досі цього не робить, а також на вибір поїхати за кордон вплинули його політичні зв’язки. Мовляв, Влад намагався вступити у проросійську партію.

“У Влада Ями багато боргів. За будинок, за який не виплачує гроші, і не планував”, – почав розповідати Богдан. — “І коли його морозили і відшивали по максимуму, він навіть намагався завести контакти з ОПЗЖ. Владу Ямі було не принципово, яку партію представляти, йому було важливо зайти як депутат за будь-яку ціну, адже його так сильно зачепило, що багато діячів культури зуміли стати депутатами”, – заявив блогер у своєму сюжеті.

Примітно, що хореограф досі ніяк не відреагував на дані звинувачення. На даний момент зірка працює викладачем в хореографічній школі у Флориді і охоче веде благодійні заходи.

Схожі статті