“Любов з колишнім то не гріх”: заміжня Цибульська не може відпустити Дзідзьо, який через неї розлучився

Співачка Оля Цибульська підіймає настрій всім українцям своїм блогом в Instagram та музичними хітами. Її фраза з пісні "Любов з колишнім – то не гріх, то волонтерство" стала крилатою на весь Інтернет.

У 2022 році, коли війна принесла бурю негативних емоцій, відчаю та плачу, артистка Оля Цибульська на зло ворогам та на радість українцям продовжувала дарувати радість та сміх українцям.

Трек “Колишній” написаний з ціллю нагадати всім жінкам, що кохання завжди залишається на часі, не в залежності від того, що відбувається в країні. На просторах мережі активно обговорювали влучний вислів з пісні “Любов з колишнім – то не гріх, то волонтерство”, щоб кожна українська дівчина думала про себе та свої почуття.

Сама ж Цибульська активно потрапляла до обговорень у ЗМІ з Дзідзьо про їхній роман, який вони приховували. Все вказувало, що між ними не тільки дружба, а зв’язок кохання й навіть трек “Колишні” міг вказувати на те, що Оля сумує за музичним виконавцем. І все б нічого, аби співачка не наважилася відкрити правду про свого справжнього чоловіка, якого не показувала публіці аж до війни.

Оля Цибульська та Дзідзьо
Оля Цибульська та Дзідзьо

Тому, коханим виявився не співак Михайло Хома, а бізнесмен Сергій Грисюк, від якого народила синочка Нестора. До речі, цього хлопчика теж приписували Дзідзьо, мовляв, він не на жарт схожий на зіркового татуся, тому й може бути його біологічним батьком.

Оля Цибульська поскаржилась на чоловіка
Оля Цибульська з чоловіком Сергієм та сином Нестором

Прем’єру цього треку співачка прокоментувала в жартівливій формі. Жінка вважає, що правило “одного разу волонтер – назавжди волонтер”, якого дотримуються наші дівчата може й надалі поширюватися задля розв’язання особистих проблем. Або хоча б стане класним алібі.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.