Оля Цибульська розкрила реальну ситуацію з чоловіком, якого приховувала всі 20 років – “Він сам ховався”

Відома українська виконавиця Оля Цибульська всі 20 років приховувала свого коханого Сергія, якому подарувала спадкоємця Нестора. Пояснила свою позицію, чому пара не виходила на публіку раніше.

Кого тільки не приписували цій красуні в офіційні чоловіки. Говорили, що її благовірним був депутат, олігарх, тому й усіляко переховувала його від зайвих поглядів. Дійшло до того, що навіть колегу по сцені, співака Дзідзьо запідозрили, як батька її сина Нестора, розгледівши там, неймовірну схожість в їхніх зовнішностях.

В програмі “Неймовірна правда про зірок” сюжет присвятили зіркам, які дотримуються єдиного правила в стосунках: “Щастя любить тишу”. До повномасштабного вторгнення сама Цибульська жила згідно з цією установою зі своїм чоловіком Сергієм Грисюком. Лише під час війни Оля сказала йому, що поки інші ховаються від атаки росії, переховуватися від публіки буде недоречним. А також додала, що він сам ховався, адже не любить публічне життя й для його діяльності так було краще.

Оля Цибульська розповіла як ставиться до того, що її чоловік не пішов в ЗСУ
Оля Цибульська з чоловіком Сергієм та сином Нестором

“Він непублічна людина. Він не любить фотографуватися, для нього це якийсь дискомфорт. Я б не хотіла, щоб моя професія була для нього тією зоною, де треба щось із себе представляти”, – розповідає Оля.

Тому, всім наразі відомо, що офіційним чоловіком, батьком Нестора є бізнесмен Сергій Грисюк.

“Не я його ховала, він сам ховався”, – додала Цибульська.

Оля Цибульська поскаржилась на чоловіка
Оля Цибульська та Сергій Грисюк

Також подружжя зазначає, що їм набридло таке потаємне життя, яке з початку війни змінилося на “до” та “після” та й рано чи пізно все майстерно приховане стає явним. Тож, більшість пліток про романи Олі Цибульської миттєво відпали після всієї правди про справжнього чоловіка, яка викрилася влітку 2022 року.

Схожі статті

55-річна Надія Матвєєва вразила зізнанням про операцію для найріднішої людини: “Найважче для мами”

Відома ведуча Надія Матвєєва показалася біля ліжка рідної людини. Вона розповіла, що трапилося з її мамою та зізналася, що сподівається на швидке покращення.

“Розділяє недосказаність і мовчання”. Екс-дружина Пономарьова Мозгова зробила заяву про стосунки з чоловіком

Відома українська продюсерка та колишня дружина Олександра Пономарьова Олена Мозгова вперше висловилася про стосунки з чоловіком на відстані.

Марія Яремчук вагітна: співачка не змогла приховати майбутнього поповнення і показала свій великий живіт

Знаменита українська співачка Марія Яремчук вже 5 років не виступає на сцені, однак нещодавно стало відомо, нібито артистка чекає на поповнення в сім'ї.

Повернення до Костянтина Меладзе, борги і таємні стосунки з відомим актором: як зараз живе Віра Брежнєва?

З моменту повідомлення про розлучення Віри Брежнєвої та Костянтина Меладзе пройшов майже рік, і за цей час багато чого змінилося. Як зараз живе співачка?

“Просто не скажу”: фаворит Тіни Кароль зізнався, чи дійсно поп-діва погано ставиться до своїх підопічних

Молодий артист Віталій Окс розповів про відношення діви української поп-музики Тіни Кароль до співаків, що потрапляють до неї під опіку. Він відкрив справжнє обличчя улюблениці публіки.

МастерШеф 13 сезон 13 випуск від 04.05.2024: хто назавжди покинув шоу – “Спочатку вона мені подобалася”

Хто покинув "МастерШеф-13" вже відомо. Щоб дізнатися, хто з учасників не впорався з викликом у цьому випуску та за рішенням суддів вилетів із шоу, ознайомтеся з нашим матеріалом.