“Перший спортивний турнір”: син Олі Цибульської Нестор похизувався кубком переможця – мамина гордість

Відома українська співачка Оля Цибульська мама єдиного нащадка Нестора, який бере гідний приклад від зіркової матусі й нещодавно похвалився першою серйозною перемогою в спортивному турнірі.

Запальна та яскрава знаменитість Оля Цибульська обожнює бути в центрі уваги та дарувати позитивні емоції своїй аудиторії. Чого тільки її блог в соціальній мережі коштує, адже жінка не боїться висміювати себе, казусні ситуації, які можуть статися з жінками та неодноразово ділилася спільними світлинами з сином Нестором.

Музична виконавиця приховувала свого єдиного коханого аж цілих 20 років, проте за період повномасштабного вторгнення відкрила всю правду й показала чоловіка, від якого народила поки єдину дитину. Ним виявився бізнесмен Сергій Грисюк, який не прагнув бути в центрі обговорень та ставати таким публічним, як його супутниця.

Оля Цибульська розповіла, що чоловік робив їй не одну пропозицію руки та серця
Оля Цибульська та Сергій Грисюк

І яких тільки романів не вписували в її біографію, але найвідоміший з них, які додавали вогню до наявних пліток – кохання з Дзідзьо та їхній спільний син Нестор, оскільки вважали, що хлопчик дуже схожий на зірку, який насправді народжений від її чоловіка Сергія.

Нещодавно нащадок зіркового подружжя похвалився своїми першими серйозними спортивними досягненнями у школі. Хлопчик тримав в руках кубок переможців та медаль, яка чудово виднілася на його шиї. Виявилося, що Нестор взяв участь у футбольному турнірі зі шкільною командою, де вибороли перемогу у своїх суперників.

“Мій перший спортивний турнір з футболу у житті. До нас приїхала іще одна школа, яка з нами грала. Наш кампус більше вигравав. Всі отримали перше місце і кубок, який зберігається у школі”, – розповів Нестор.

Схожі статті

Шлюб з телеведучим перетворив її в “сіру мишу”: як виглядає перша дружина Юрія Горбунова, старша на 10 років

Перша дружина Юрія Горбунова повна протилежність його другої, медійної дружини – Каті Осадчій. Як виглядає жінка і де вона зараз знаходиться?

Нова зачіска та червона помада: 50-річна Олена Мозгова заінтригувала кардинальним перетворенням

Продюсер Олена Мозгова за останній рік встигла продемонструвати багато красивих стильних образів із різними зачісками. Який вигляд має знаменитість зараз?

Слідом за Фіцич відома акторка повідомила, що їй діагностували онкологію: від дітей доведеться відмовитися

Знаменита українська акторка Катерина Молчанова вразила мережу раптовою заявою про те, що в неї знайшли онкологію. Що відбувається, як буде проходити лікування і які перспективи?

Соломія Вітвіцька показала, як проводила коханого у відрядження: що відомо про нового чоловіка зірки 1+1

Зірка ТСН на 1+1 Соломія Вітвіцька насолоджується новими стосунками та із задоволенням демонструє їх на камеру. Проте дещо зірка приховує. Блогер розкрив цю таємницю.

Поки Ані Лорак носила під серцем дитину, коханий обирав обійми інших: якою була східна казка співачки?

Знаменита українська співачка Ані Лорак багато років прожила в шлюбі з турецьким бізнесменом, і ці стосунки вважали прикладом кохання та гармонії.

Оля у Лондоні, Маша у Києві: Єфросиніна і Полякова показали, як хизуються в модних вбраннях по вулиці

Близькі подруги Оля Полякова та Маша Єфросиніна опублікували відео та фото з прогулянки у дуже стильних повсякденних образах із Лондона та Києва. Чий образ крутіший?