Після розлучення з Остапчуком і почутого діагнозу Христина Горняк показала себе в сльозах: “Це якесь пекло”

Нотаріус Христина Горняк стала активно вести свій блог в соціальній мережі Instagram після шлюбу з телеведучим Володимиром Остапчуком, адже увага до її персони значно посилилася.

Володимир Остапчук відзначився у світі українського шоу-бізнесу не тільки своїм талантом ведучого, а ще скандальними розлученнями, про які довго говорили медійні колеги та українські глядачі. Проте чоловік переконаний, що нині не повторить помилок минулого й побудує щасливе подружнє життя з молодою, 22-річною коханою Катериною Полтавською.

Нотаріус Христина Горняк зібрала свою аудиторію підписників в більшості завдяки Володимиру, адже всіх цікавило, хто став другою офіційною дружиною зірки. Однак показана на публіку ідилія тривала недовго, оскільки у 2022 році цей шлюб теж розпався, натомість нині залишилося відкрите питання з поділом спільного будинку колишніх.

Христина Горняк вже готова до нових знайомств
Христина Горняк показала себе в сльозах

Героїня нашої статті повідомила, що нині має серйозні проблеми зі здоров’ям, проте детальніше про обстеження у лікаря, яке відбулося 5 червня ще не розповідала. Лише зазначила, що пов’язано це безпосередньо з ниркою – її потрібно буде або видалити, або є шанс поборотися за її збереження. Христина завжди намагається бути чесною зі своєю аудиторією, а також підтримати тих, хто, можливо, опинився в такій ситуації.

Проте до цих проблем ще додалися емоційні потрясіння, стреси на фоні останніх подій та неприємних новин, які приносять на нашу землю росіяни. Жінка постала на світлині у повному розпачі та сльозах, а також в повному нерозумінні, як триматися й не зламатися.

Христина Горняк показала себе в сльозах

“Я не знаю… Це якесь пекло…. Другий день я плачу, бо до мого емоційного стану додалося те, що вдома, і все, мене розмазало”, – поділилася Христина.

Користувачі почали підтримувати жінку, адже ми не маємо права опустити руки, адже життя, здоров’я та збереження власного метального стану зараз понад усе.

Схожі статті