Цибульська довела, що заміж вийшла не за Дзідзьо та показала чоловіка: 20 років приховувала, а тепер хизується

Відома українська артистка Оля Цибульська, попри те, що близько 20 років перебуває в стосунках з чоловіком всіляко приховувала його від публіки та спалах камер.

Наважитися поділитися потаємним та нарешті відкрити завісу свого особистого життя Оля Цибульська наважилася після початку повномасштабної війни й довела, що батьком її дитини та коханим чоловіком є не Дзідзьо, а бізнесмен та колишній депутат Сергій Грисюк.

За словами знаменитості, за тривалий час будування кар’єри в медійному просторі їй приписували роман з відомими співаками та олігархами. Однак зізналася, що з початку війни благала чоловіка вийти з тіні, адже більше не могла зберігати таємниць від тих, хто ховається від війни.

Оля Цибульська розповіла, що чоловік робив їй не одну пропозицію руки та серця
Цибульська довела, що заміж вийшла не за Дзідзьо та показала чоловіка

Пара в стосунках перебуває 22 роки й намагається зберігати той вогонь та пристрасть в сімейному житті надалі. Сам Сергій розповів, що його діяльність не потребує бути відомою публічністю, а навпаки це тільки б шкодило та заважало, проте переконує – настав той час, коли треба бути відкритим та починати все з нуля.

Відомо, що Сергій є учасником сімейного бізнесу ТОВ “Радивилівмолоко”, тому необхідно бути всередині роботи, всього процесу та вдаватися в деталі, продаж та спілкування з клієнтами. Таким чином, знову наголосив, чому не було необхідності ставати відомою персоною.

Нещодавно Оля Цибульська замилувала світлинами з чоловіком Сергієм й показала всю ніжність власних почуттів. Кохані міцно обіймалися, дивилися одне одному в очі та демонстрували щастя в моменті, тут і зараз.

Цибульська довела, що заміж вийшла не за Дзідзьо та показала чоловіка

Нагадаємо, що подружжя має здібного сина Нестора, який активно вивчає іноземні мови, обожнює спорт, а також веде свій блог в соціальній мережі Instagram, беручи приклад з зіркової матусі.

Схожі статті