Життя після смерті: «Я побачив яскраве світло і все моє життя пронеслося перед очима»

Після важкої респіраторної інфекції - пан Мартін впав у стан клінічної смерті, перш ніж його змогли реанімувати.

Чоловік, який був в стані клінічної смерті, вважає, що він бачив загробне життя, і все його життя пронеслося за кілька секунд перед очима.

Людина, на ім’я Джим Мартін детально розповів про свій незвичайний досвід того, що, на його думку, є загробним життям.

Після важкої респіраторної інфекції – пан Мартін впав у стан клінічної смерті, перш ніж його змогли реанімувати.

Коли він знаходився в цьому стані, пан Мартін вважає, що він бачив загробне життя, де він подорожував через пелену світла, перш ніж побачити все своє життя.

Пан Мартін сказав Фонду досліджень передсмертного досвіду: «Перше, що я запам’ятав, було яскраве світло в кінці короткого тунелю.

Світло був яскравіше, ніж будь-яке з тих, що я коли-небудь бачив, але мої очі швидко пристосувалися до цього яскравого світла.

Я згадую, що переді мною пройшло все моє життя, але єдина деталь, яку я зараз пригадую, це те, що я бачила свого кокер-спанієля Джинджера.

За кілька тижнів до цього його збила машина ».

Раптово містер Мартін повернувся у своє тіло, але він сказав, що цей досвід залишиться з ним назавжди.

Однак дослідники не впевнені, що досвід містера Мартіна обов’язково є ознакою загробного життя.

Нейробіолог Крістоф Кох, президент і головний науковий співробітник Інституту досліджень мозку Аллена, вважає, що бачення, подібні бачення Мартіна, нормальні.

Він вважає, що передсмертні бачення, як правило, є ознакою того, що в мозку закінчується кисень, або він сам шукає способи виживання.

Доктор Кох написав в статті для Scientific American: “Я приймаю реальність цих глибоких переживань. Вони так само автентичні, як і будь-яке інше суб’єктивне відчуття або сприйняття.

Як учений, проте, я дію відповідно до гіпотези, що всі наші думки, спогади, приписи та переживання є неминучим наслідком природних причинних сил нашого мозку, а не будь-яких надприродних.

Ця передумова дуже добре служила науці і її служниці, технології, протягом останніх декількох століть.

Якщо не буде екстраординарних, переконливих і об’єктивних доказів зворотного, я не бачу причин відмовлятися від цього припущення.

Сучасна смерть вимагає незворотної втрати функції мозку. Коли мозок відчуває нестачу кровотоку (ішемія) і кисню (аноксія), пацієнт втрачає свідомість через частки хвилини, і його або її електроенцефалограма, або ЕЕГ, стає ізоелектричної.

Це означає, що великомасштабна, просторово розподілена електрична активність в корі головного мозку, самому зовнішньому шарі мозку, порушена”

Схожі статті

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.

Важить всього 10 кілограмів, а зріст менше метра: як склалося життя найнижчої жінки світу Джіоті Амге?

Одне можна сказати напевно, з її здатністю робити все з сонячним оптимізмом і незламною рішучістю, ніхто не повинен сумніватися в її амбіціях.