Лідія Таран повернулася, а її колишній Доманський – зник: недалеко від Винника пішов і видалився з соцмереж

Ексчоловік зірки ТСН Лідії Таран Андрій Доманський зник з публічного простору, видаливши свої сторінки в соціальних мережах, та після 2021 року не надав жодних інтерв'ю представникам преси.

Журналістка й телеведуча каналу 1+1 Лідія Таран разом з донькою Василиною від стосунків з Андрієм Доманським, поїхала шукати нового життя до Франції через повномасштабну війну, однак згодом повернулася в Україну та продовжує працювати на інформаційному новинному просторі.

Однак її колишній чоловік Андрій Доманський з ряду зрозумілих на те причин, повністю видалив свою особу з медійного життя, тому нині сторінок телеведучого на майданчиках мереж Instagram та Facebook не знайти.

З початку війни знаменитість оприлюднив відео, записане українською мовою з подякою українським волонтерам для благодійного фонду. Користувачі розкритикували зірку через  проросійську позицію, яку сам озвучив протягом попередніх років телевізійної кар’єри. Можливо, саме через натиск аудиторії Андрій Доманський вирішив повністю зникнути та більше не надавати ніяких висловлювань.

Андрій Доманський показав свою третю дружину, яка затьмарила Лідію Таран
Лідія Таран повернулася, а її колишній Доманський – зник

Користувачі запевняють, не можна вважати Доманського патріотом, адже пропагандувати “російський” світ, а тепер кричати про підтримку українському народу може кожен, однак це не буде відповідати дійсності.

Нагадаємо, що шлюб телевізійників Лідії Таран та Андрія Доманського тривав з 2007-2010 роки. В пари народилася дівчинка, яку вирішили назвати Василиною. Ряд ЗМІ почали поширювати інформацію, що Андрій завів коханку, тому стосунки потріщали по швах.

Лідія Таран та Андрій Доманський

Сама Лідія спочатку звинувачувала себе, що залишила дитину без батька, але згодом збагнула: все, що не робиться – на краще. Нині Доманський у шлюбі з жінкою, на ім’я Марина, яка подарувала чоловіку двох доньок – у 2011-му дівчинку Кіру та у 2016-му Віру.

Схожі статті

Три стрижки, які не варто було робити Тіні Кароль: вони безнадійно старять і пасують одиницям (ФОТО)

Це зараз у Тіни Кароль розкішна шевелюра білявого волосся, але так було не завжди. На зорі своєї кар'єри артистка неодноразово проводила експерименти із стрижками, проте не завжди вдало.

Ольга Сумська заявила про розлучення з чоловіком і назвала головну причину: в них є спільна донька

Статистика з розлучень не тішить тих, хто вірить у кохання на все життя, і в цю статистику також входять зірки. Ольга Сумська розповіла про причини свого розлучення з колишнім чоловіком.