Знайшли нового ідола: у Москві встановлять пам’ятник Кобзону за 52 мільйони російських рублів

Йосип Кобзон – українець, який абсолютно асимілювався з російською совєтською системою. Що більш того, він став її яскравим представником.

Вочевидь за це й почесті від російського уряду, який листом звернувся муніципальної влади про встановлення в центрі Москви пам’ятника співакові. Про це інформує муніципальний депутат Тверського району столиці і глава комітету з містобудування Кетеван Хараізде, інформує Радіо Свобода.

Коментарі читачів до статті

У документі, опублікованому нею в мережі йдеться про те, що попереднє місце розташування пам’ятника узгоджувалося з вдовою і дітьми. На виготовлення памятника і благоустрій території муніципалітет має виділити 52 мільйони рублів.

Сама депутатка висловлюється негативно проти ідеї, але, водночас, пише, що остаточне рішення про  будівництво  буде прийматися на основі голосування 26 числа.

Раніше Кобзону вже встановили погруддя в Донецькій області.

Довідково: Йосип Кобзон народився в Донецькій області Української РСР. Народний артист СРСР. Неодноразовий депутат Держдуми. Жив і працював у Москві. Особистий товариш мера столиці Ю.Лужкова. Помер у 2018 році у 80 років.

Кобзон повністю підтримував політику російського Президента стосовно України. Він неодноразово бував на непідконтрольних територіях і спілкувався з тамтешніми керівниками незаконних ДНР і ЛНР.

Схожі статті

Подружня пара під час ремонту знайшла скарб на власній кухні: сума грошей, що кардинально змінила їхнє життя

Ця знахідка з ніг на голову перевернула їх життя. Тепер, пара зможе завершити ремонт та віддати борги не чекаючи на наступну заробітну плату.

Справжня Рапунцель: українка встановила рекорд з найдовшого волосся у світі та розповіла, як доглядає за ним

Українка ніколи не відрізала своє волосся та дуже пишається своїм досягненням. Вона вважає, що це її родзинка, яка може надихати інших жінок.

Британка понад 2 тисяч разів зателефонувала до екстрених служб: що сталося і чим закінчилася ця історія

Іноді люди зловживають своїми можливостями. Зазвичай, це більш властиво для осіб, які мають владу - депутатів чи олігархів. Проте, дивні випадки трапляються не тільки з ними.

Зустрілися після 13 років розлуки: жінка побачила відео з безхатьком та впізнала у ньому свого брата

Іноді долю можуть вирішити декілька секунд. Випадкова зустріч чи збіг непередбачуваних обставин. Але цього разу вирішальним у долі родини став TikTok.

Босі мільйонери: подружня пара віддала людям 24 мільйони доларів, особисті речі та пішла жити до монастиря

Для когось щастя в грошах, а хтось може відмовитися від усього заради духовності. Після такого щедрого жесту, пара вимушена буде покладатися на доброту інших людей.

Чим жила найстарша жінка в історії: їздила на велосипеді до 100 років та бачила будівництво Ейфелевої вежі

Жінка з Франції прожила не тільки довге, а й дуже цікаве життя. Чим займалася, чим захоплювалася та багато іншого читайте у матеріалі порталу Сенсація.